صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نيمار:

مسي فقط سرش را تكان مي‌دهد!

پديده‌ي برزيلي تيم سانتوس تلاش مي كند تا خودش را به سطح مسي نزديك كند.
کد خبر: ۲۰۹۷۶۴
| |
4667 بازدید
ايسنا، نيمار بر خلاف نظر پله خود را بهترين بازيكن جهان نمي داند و تلاش مي كند تا بتواند بازي‌هايي در سطح بهترين بازيكن حال حاضر جهان انجام دهد.

وي در گفت و گو با روزنامه‌ي آس ابتدا درباره‌ي جام جهاني باشگاه‌ها گفت: اميدوارم تيم ما در اين رقابت‌ها قهرمان شود. هميشه در روياهايم خواب قهرماني در اين رقابت‌ها را مي بينم.

نيمار درباره‌ي رويارويي احتمالي با بارسلونا در اين رقابت‌ها گفت: ترجيح مي دهم به اين مساله زماني فكر كنم كه در زمين هستم. فعلا ما بايد اولين بازي خودمان را ببريم تا شگفتي رخ ندهد. اگر بتوانيم اين كار را انجام دهيم در بازي با بارسلونا تلاش مي كنيم تا رقابت پاياپايي داشته باشيم. بارسلونا بهترين تيم حال حاضر فوتبال جهان است.

ستاره‌ي تيم سانتوس در پاسخ به سوالي درباره‌ي شرط بندي با آلوز گفت: نه به هيچ وجه با او شرط بندي نكرده‌ام و حرفي نزده‌ام. من با آلوز رفيق هستم و البته با آدريانو هم زياد صحبت مي كنم، اما اخيرا با هم صحبتي نداشته‌ايم. شايد بعد از بازي لباس‌هايمان را با هم عوض كنيم يا شايد هم با مسي.

نيمار در ادامه با تمجيد از ستاره‌ي آرژانتيني بارسلونا گفت: مسي بهترين بازيكن حال حاضر فوتبال جهان است و به هيچ وجه نمي توان او را مهار كرد. همه به توانايي و ظرفيت بالاي فوتبال او ايمان دارند. زماني كه مسي پا به توپ مي شود و دريبل مي دهد فقط سرش تكان مي خورد!

وي درباره‌ي اظهارنظر پله كه او را برتر از مسي دانسته بود، گفت: حرف‌هاي پله باعث غرور و افتخار من مي شود. با صحبت‌هايي كه او درباره‌ي من مطرح كرده حالا بايد تلاش بيشتري انجام دهم.

نيمار در پايان درباره‌ي تصميمش براي ماندن در سانتوس گفت: با روبينيو صحبت كردم و نظراتش را شنيدم كه بسيار به من كمك كرد. او درباره‌ي انتقال من به مادريد و نكات مثبت و منفي آن صحبت كرد و من هم تصميم گرفتم كه در سانتوس بمانم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟