تکذیب تلاش برای ترور جلال طالبانی
کد خبر: ۲۰۹۶۳۶
| | 5077 بازدید
نماینده حکومت اقلیم کردستان در ایران، خبر حمله به محافظان شخصی "جلال طالبانی" رییس جمهور عراق و تلاش برای ترور وی را تکذیب نمود.
"ناظم عمر دباغ" در گفتگو با خبرگزاری کردپرس اعلام کرد: "شب گذشته در شهر دوزخورماتو یک نفر کشته شده که با کارت شناسایی جعلی، خود را از اعضای تیم محافظان جلال طالبانی معرفی نموده بود".
وی در ادامه هرگونه حمله به تیم محافظان رییس جمهور عراق در دوزخورماتو را تکذیب و انتشار چنین اخباری را بی اساس دانست.
گفتنی است خبرگزاری "فارس" طی خبری اعلام کرد: "شب گذشته چندین تروریست در شهر دوزخورماتو از استان دهوک به منظور ترور جلال طالبانی به تیم محافظان وی حمله کردند که طی این حمله یک نفر از محافظان طالبانی کشته و فرد دیگر زخمی شده است. البته جلال طالبانی در مکان حادثه حضور نداشته است."
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


