صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لاریجانی: برخی رسانه‌ها بداخلاقی نکنند

کد خبر: ۲۰۹۴۲۸
| |
3029 بازدید

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری درباره حاشیه‌سازی درخصوص طرح بهبود مستمر فضای کسب و کار که مدتی است در مجلس در دست بررسی است اظهار داشت: برخی رسانه‌ها بداخلاقی نکنند.
 
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، حمیدرضا فولادگر در جلسه امروز در تذکری آیین‌نامه‌ای گفت: برای آماده شدن طرح بهبود مستمر فضای کسب و کار ساعت‌های زیادی کار کارشناسی صورت گرفته است و این طرح می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

رئیس کمیسیون مشترک نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی افزود: دیروز روزنامه‌ای با تیتر درشت مجلس را متهم کرد که با این طرح به عده‌ای اشراف کمک می‌کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شواری اسلامی گفت: این در حالی است که ما همین دیروز چهار ساعت جلسه کارشناسی با اعضای دولت برگزار کردیم.

وی از رئیس مجلس خواست تا اجازه ندهد که این گونه حرف‌ها امکان کارشناسی طرح‌ها را از مجلس بگیرد.

فولادگر افزود: بعضی می‌خواهند برخی کارهای کارشناسی را سیاسی کنند.

آقای لاریجانی در پاسخ به فولادگر گفت: ما چنین اجازه‌ای نداده‌ایم و هم اکنون در مجلس کارها به صورت کارشناسی انجام می شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: برخی رسانه‌ها بداخلاقی نکنند و اجازه دهند کارها به صورت کارشناسی انجام شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟