صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قلعه‌نويي:علي كريمي شرايط را درك كرد

کد خبر: ۲۰۸۹۸
| |
2417 بازدید

امير قلعه نويي گفت:‌ علي كريمي با تامل اين كار را كرد و به طور كلي شرايط ملي را درك كرد.

سرمربي استقلال در گفت و گو با ايپنا، اظهار داشت: علي كريمي بازيكن بزرگي است و مي‌توانست در هر زماني به تيم ملي كمك كند، اما يك سري از مسايل باعث شد تا يك ماه نتواند به تيم ملي ملحق شود و يك ماه از تيم ملي دور باشد.

وي ادامه داد: "علي كريمي مي‌دانست مردم پشت او هستند و توانست خيلي سريع نظر مردم را جلب كند. كريمي هنگامي كه به ايران آمد بسيار باانگيزه كار خود را شروع كرد و مبارزه كرد تا توانست به تيم ملي دوباره دعوت شود.

قلعه‌نويي افزود: "كريمي با تامل اين كار را كرد و به طور كلي شرايط ملي را درك كرد. او فكر مي‌كرد كه جريان‌سازي در پشت سر او اتفاق افتاده و كسي نمي خواهد او براي تيم ملي بازي كند و تصميم به خداحافظي گرفت. به عبارت ديگر فكر مي‌كرد دايي، به شكل تحميلي او را به تيم ملي دعوت كرده و نمي‌توانست با اين قضيه كنار بيايد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار