پايان بازيهاي جهاني آيواز
ايران با 51 مدال نايب قهرمان شد
بازيهاي جهاني آيواز (ويلچري و قطع عضو) با قهرماني چين و نايب قهرماني ايران به پايان رسيد.
کد خبر: ۲۰۸۴۱۷
| | 2421 بازدید
ايسنا : به شارجه، اين رقابتها امروز(سه شنبه) در امارات به پايان رسيد که ورزشکاران ايران در مجموع 51 مدال ( 20 مدال طلا، 22 مدال نقره و 9 مدال برنز) کسب کردند و بعد از چين در مکان دوم قرار گرفتند.
امروز در آخرين روز اين رقابتها در رشته دووميداني محسن کائيدي در ماده پرتاب نيزه کلاس اف 34 با پرتاب 35.94 سانتي متر، 3 سانتي متر رکورد جهان را ارتقا داد و مدال طلا را بر گردن آويخت.
فرزاد سپهوند در ماده پرتاب ديسک کلاس اف 44 نيز با 49.33 سانتي متر قهرمان شد و مدال طلا را از آن خود کرد.
بدين ترتيب کاروان 39 نفره ورزشکاران ايران که در چهار رشته تيراندازي، شنا، دووميداني و پاورليفتينگ در اين دوره از بازيها حضور داشت در مکان دوم قرار گرفت.
ايران در رشته پاورليفتينگ 10 نماينده داشت که 3 مدال طلا، 6 نقره و يک برنز کسب کرد.
کشورمان در رشته تيراندازي 5 ورزشکار داشت که 3 مدال طلا و يک نقره نصيب آنها شد. در اين رشته تيم ايران قهرمان شد.
17 ملي پوش رشته دووميداني ايران هم 12 مدال طلا، 5 نقره و يک برنز کسب کردند.
ايران در رشته شنا هم 6 نماينده داشت که 2 طلا، 10 نقره و 7 برنز بدست آورد.
چيني ها با 52 مدال طلا،13 نقره و 4 برنز قهرمان اين دوره از بازيها شدند.
در اين دوره از بازيهاي جهاني آيواز در شارجه امارات حدود 500 ورزشکار از 40 کشور حضور داشتند که در 6 رشته ورزشي( پاورليفتينگ، دووميداني، شنا، تيراندازي، تنيس روي ميز، ويلچرراني در جاده) به مدت پنج روز به مصاف هم رفتند.
رقابتهاي رشته هاي واليبال نشسته و پارابدمينتون به دليل به حد نصاب نرسيدن تيمها اصلا برگزار نشد در حالي که در برنامه اوليه در ليست رشته هاي برگزاري قرار داشت.
در رشته فوتبال هفت نفره هم تنها يک ديدار بين تيمهاي انگليس و روسيه آن هم به صورت نمادين برگزار شد، درحالي که اين رشته هم قرار بود در مسابقات آيواز باشد اما به دليل عدم استقبال تيم ها برگزار نشد.
تيم ايران در دوره گذشته بازيهاي آيواز که سال 2009 در بنگلار هند برگزار شد به دليل شيوع بيماري وبا در آن منطقه ، شرکت نداشت.
کاروان ورزشي جانبازان و معلولان ايران فردا ( چهارشنبه) ساعت 23 وارد فرودگاه بين امللي امام خميني( ره) خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


