صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مراسم تاسوعای حسینی در نجف اشرف

کد خبر: ۲۰۸۲۴۵
| |
3157 بازدید

حرم مطهر علوی و استان نجف در شب تاسوعای حسینی، غرق در ماتم و عزا بود و شیعیان و ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت در عزای مولای یشان حضرت سید الشهدا (ع) و 72 تن از یاران باوفایش اشک ماتم ریختند.

به گزارش واحد مرکزی خبر از نجف اشرف ؛ حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین (ع) مملو از عزادارانی است که بر سر و سینه می زنند و تا طلوع افتاب با ذکر حسین حسین ، بیرق سیاه بر دوش، اشک ماتم می ریزند.

دلباختگان حسینی در قالب دسته های عزاداری از تمام نقاط استان و زائران ایرانی گروه گروه به حرم مطهر امام علی(ع) مشرف می شوند تا این مصیبت عظما را به پیشگاه امام  شیعیان تسلیت بگویند.

مراسم عزدارای ایام محرم و تاسوعا با شرکت پر شور ارادتمندان ائمه اطهار(ع) در حرم مطهر حضرت علی ابن طالب(ع) و مساجد ، حسینیه ها و تکایای نجف اشرف با شور و معنویت خاصی در جریان است و سخنرانان و مداحان درخصوص محرم و حرکت حضرت سیدالشهدا(ع) سخنرانی و مداحی می کنند.

تعدادی از جوانان دلباخته اهل بیت عصمت و طهارت(ع) هم با برپایی ایستگاههای صلواتی در تعدادی معابر عمومی نجف اشرف و توزیع نذورات بین مردم و عزاداران حسینی، ارادت خود را به امام حسین (ع) و یاران فداکارشان نشان می دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟