صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بهره برداري از 1 ميليون و 200 هزار واحد مسکن مهر

400 هزار واحد از این تعداد شامل واحدهای مسکونی روستایی و 800 هزار واحد شامل واحدهای مسکونی شهری و شهرک های جدید است.
کد خبر: ۲۰۸۲۳۶
| |
1840 بازدید
وزیر راه و شهرسازی از در حال احداث بودن2 میلیون و 700 هزار واحد مسکن مهر در کشور خبر داد.

علی نیکزاد در حاشیه بازدید ازطرح 210 واحدی مسکن مهر شهرستان نمین افزود: تا پایان سال جاری یک میلیون و 200 هزار واحد مسکن مهر به بهره برداری می رسد.

وی گفت: 400 هزار واحد از این تعداد شامل واحدهای مسکونی روستایی و 800 هزار واحد شامل واحدهای مسکونی شهری و شهرک های جدید است.

نیکزاد از مشخص شدن سهمیه مسکن مهر در سال 91 در زمستان امسال خبر داد و گفت: عمده واحدهای ساخته شده در سال آینده به صورت خودمالک ، فرسوده و تعدادی نیز به همان روش قبلی مبنی بر ساخت در طول یکسال و با رعایت قوانین مربوطه خواهد بود.

وی با بیان اینکه افراد واجد شرایط می توانند از تسهیلات مسکن مهر برخوردار شوند ، افزود:سیاست دولت بر این است که همه افراد واجد شرایط بتوانند با دریافت وام یارانه دار از دولت صاحب خانه شوند.

وی گفت: در حال حاضر هیچ گونه مشکلی در رابطه با ساخت و واگذاری مسکن مهر وجود نداشته و هیچ مالیاتی نیز به غیر از مالیات نقل و انتقال واحد مسکونی از این واحدها دریافت نمی شود.

وی از افزایش تسهیلات ساخت واحدهای مسکن مهر روستایی از 100 میلیون ریال به 125 میلیون ریال خبرداد و افزود: هنوز در خصوص افزایش تسهیلات مسکن مهر در شهر ها مصوبه ای تصویب نشده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟