صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رییس کمیسیون برنامه و بودجه:

تکیه بر درآمدهای نفتی، اقتصاد را بیمار کرده است

حمايت از جذب سرمايه‌گذاري و پررنگ كردن نقش بخش خصوصي در توليد از سياست‌هايي است كه عوايد آن مستقيم به مردم مي‌رسد، زيرا وجود ذخاير نفتي در كشور، سرمايه‌ای ملي و ثروتي بين نسلي است و با فروش نفت، نمي‌توان كشور را اداره كرد.
کد خبر: ۲۰۷۸۱۵
| |
3088 بازدید
سرویس مجلس ـ موانع قانوني براي سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در مهار آب‌هاي سطحي، همچون راه‌اندازی سدها برطرف شده و مي‌توان از اين پس، ايجاد سدها را به بخش خصوصي واگذار كرد.

رضا عبداللهي با بيان اين مطلب به خبرنگار ما گفت: بخش خصوصي، زمينه ايجاد اشتغال در جامعه را تسهيل مي‌كند.

نماينده مردم ماهنشان با بيان اين‌كه بخش خصوصي، بهتر از بخش دولتي، مي‌تواند در توليد و سرمايه‌گذاري نقش داشته باشد، گفت: حمايت از بخش خصوصي، زمينه ايجاد اشتغال در جامعه را آسان مي‌كند.

وي با اشاره به جذب سرمايه‌هاي خارجي در كشور افزود: حمايت از جذب سرمايه‌گذاري و پررنگ كردن نقش بخش خصوصي در توليد، از سياست‌هايي است كه عوايد آن مستقيم به مردم مي‌رسد، زيرا وجود ذخاير نفتي در كشور يك سرمايه ملي و ثروتي بين نسلي است و با فروش نفت، نمي‌توان كشور را اداره كرد.

عبداللهی تأكيد كرد: اکنون تكيه بر درآمدهاي نفتي، اقتصاد كشور را بيمار كرده است. بخش خصوصي، بهتر از بخش دولتي مي‌تواند در توليد و سرمايه‌گذاري نقش داشته باشد؛ بنابراين حمايت از بخش خصوصي، زمينه ايجاد اشتغال در جامعه را تسهيل مي‌كند.

نماينده زنجان افزود: فضاي استان در زمينه سرمايه‌گذاري بسيار خوب بوده و شاهد سرمايه‌گذاري سرمايه‌گذاران و تبليغ آنها در جاهاي ديگر براي سرمايه‌گذاري در زنجان هستيم كه نتيجه آن، آوردن پروژه‌ها از استان‌هاي ديگر به زنجان بوده است.

وی اظهار داشت: در زمينه بحث جذب سرمايه‌گذار ضمن جذب سرمايه‌گذار خارجي، از سرمايه‌گذاران بومي و استاني نيز در همايشي دعوت شد، چرا كه تعصب، غيرت و انگيزه يك شهروند زنجاني براي توسعه استان بسيار کارسازتر خواهد بود.

وي تصريح كرد: موضوع توسعه تنها وابسته به منابع مالي نيست، بلكه نيازمند اندیشه، تدبير و انگيزه است، وگرنه اگر همه امكانات فراهم باشد ولی رويكرد، باور، انگيزه و فرهنگ توسعه نباشد، حتي يك گام نيز در راستاي پيشرفت استان برداشته نمي‌شود و امروزه شاهد فضاي جديد و باورنكردني در راستاي توسعه استان هستيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟