صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

رشد شاخص بورس در ارقام بیش از 23 هزار واحدی

در پی رشد قیمت سهام برخی شرکت ها، شاخص بورس در شروع معاملات امروز با 40واحد رشد در ارقام بیش از 23 هزار واحدی سیر می کند.
کد خبر: ۲۰۷۷۵۹
| |
1363 بازدید

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، شاخص بورس که دوشنبه گذشته با افت 72 واحدی و نزول به کانال 23 هزار تایی  برای نخستین بار در سال جاری مهمترین خط حمایت خود را از دست داده بود، سه شنبه پیش با نخستین رشد 111 واحدی در دو ماه اخیر ، توانست مجددا" در ارقام بیش از 24 هزار واحد سیر کند اما در آخرین روز هفته بازهم با 72 واحد کاهش در خطر نزول مجدد قرار گرفت.

براساس این گزارش، امروز هم در شرایطی برخی سهامداران متاثر از اخبار چند روز پیش ، با نگرانی به وضعیت عرضه و تقاضای سهام شرکت ها و متغیرهای اصلی معاملات چشم دوختند که خوشبختانه با رشد قیمت سهام شرکت هایی مانند سرمایه گذاری غدیر، ملی مس، بانک پاسارگاد ، سایپا ، فولاد مبارکه ، صدرا، زامیاد و مپنا ، دماسنج بازار سهام تا زمان تهیه این خبر ، با 40 واحد رشد به عدد 24 هزار و 56 واحد رسیده تا فعلا" خیال فعالان و مسئولان بازار سرمایه از سیر نزولی آن راحت باشد.

این رشد هر چند ناچیز است و هر آن احتمال عقب گرد اساسی شاخص به کانال 23 هزار واحدی وجود دارد؛اما با در نظر گرفتن شروع هفته که معمولا" باسردرگمی همراه است و همچنین در نظر داشتن دو روز تعطیلی وسط هفته ، می تواند نقطه شروع مناسبی برای بورسی باشد که درسال جاری هیچ حرفی برای گفتن نداشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...