صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سوء قصد نافرجام به جان نوری‌المالکی

یک فرد مسلح به منطقه امنیتی خضراء که مقر ساختمان‌های پارلمان، برخی وزارت‌خانه‌ها، سفارت آمریکا و سایر سفارت‌های خارجی بود نفوذ کرده بود و در این منطقه اقدام به اجرای طرح انتحاری و تروریستی خود کرد.
کد خبر: ۲۰۷۷۳۴
| |
8606 بازدید

منابع امنیتی بغداد اعلام کرد که هدف از حمله انتحاری هفته پیش در محوطه پارلمان عراق، شخص نخست‌وزیر این کشور بوده است.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "الجزیرة"، دولت عراق اعلام کرد که در حمله‌ بی‌سابقه‌ای که هفته گذشته در منطقه امنیتی "الخضراء" در بغداد صورت گرفت به احتمال زیاد "نوری المالکی" نخست‌وزیر این کشور را هدف قرار داده بود.

بر اساس گزارش‌های موجود، یک فرد مسلح به منطقه امنیتی خضراء که مقر ساختمان‌های پارلمان، برخی وزارت‌خانه‌ها، سفارت آمریکا و سایر سفارت‌های خارجی بود نفوذ کرده بود و در این منطقه اقدام به اجرای طرح انتحاری و تروریستی خود کرد.

این حمله تروریستی یک روز پیش از سفر "جو بایدن" معاون رئیس‌جمهور آمریکا به عراق بود. سرتیپ "قاسم الموسوی" مسئول عملیات‌های امنیتی عراق اعلام کرد که بر اساس اطلاعات بدست آمده، به احتمال زیاد، هدف از این حمله تروریستی "نوری المالکی" نخست‌وزیر و برخی مقامات سیاسی عراقی بوده است اما تحقیقات همچنان ادامه دارد.

پیش از این دفتر "اسامة النجیفی" رئیس پارلمان اعلام کرده بود که هدف از این حمله شخص نجیفی بوده است اما اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد که این تروریست با خودروی بمب‌گذاری‌ شده‌اش در یکی از حیاط‌های پارلمان منتظر رسیدن خودروی نخست‌وزیر بوده است.

در انفجار هفته پیش در نزدیکی مقر پارلمان عراق در منطقه الخضراء، دست‌کم 5 تن کشته و زخمی شدند. در این انفجار یک نفر که هنوز هویت آن مشخص نشده است کشته شد و 4 تن دیگر از جمله "موید الطیب" سخنگوی ائتلاف کردستان در پارلمان عراق زخمی شدند.

این حادثه در پی انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در نزدیکی مقر پارلمان عراق صورت گرفت. پیش از این اعلام شده بود که به پارلمان عراق حمله خمپاره‌ای شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟