صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فساد ؛ بحران بدهی اروپا را وخیم تر کرده است

این مسئول با درخواست از ایتالیا و یونان برای تلاش "بسیار بیشتر" به منظور مبارزه با فساد، اعلام کرد زمانی که فساد گسترده است، "مردم فشار را در همه سطوح احساس می کنند".
کد خبر: ۲۰۷۵۴۲
| |
1457 بازدید
یک سازمان غیردولتی مهم فعال در زمینه مبارزه با فساد اعلام کرد: فساد مانع تلاش ها برای مقابله با بحران بدهی منطقه یورو است.

واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه ؛ شفافیت بین الملل که مقرش در برلین است ، با انتشار فهرست سالانه خود اعلام کرد: بحران های اقتصادی در منطقه یورو "تا حدی به علت ناتوانی مقامات دولتی برای مقابله با رشوه گیری و فرار مالیاتی که عوامل اصلی بحران بدهی است"، روی داده است.

در شاخص سالانه شفافیت بین الملل که در مقیاس صفر (فاسدترین) تا ده (سالم ترین) تنظیم شده است، ایتالیا در این فهرست که متشکل از 182 کشور است، با امتیاز سه و نه دهم و یونان با امتیاز سه و چهار دهم به ترتیب در رده های شصت و نهم و هشتادم قرار گرفته اند.

رابین هودس مدیر بخش تحقیقات شفافیت بین الملل اعلام کرد بحران منطقه یورو "منعکس کننده مدیریت مالی ضعیف، فقدان شفافیت و سوءمدیریت بودجه عمومی است".

وی اعلام کرد: "رابطه قوی میان عملکرد ضعیف از لحاظ برداشت ها درخصوص فساد و مسائل جامع تر مرتبط با حاکمیت اقتصادی وجود دارد".

این مسئول با درخواست از ایتالیا و یونان برای تلاش "بسیار بیشتر" به منظور مبارزه با فساد، اعلام کرد زمانی که فساد گسترده است، "مردم فشار را در همه سطوح احساس می کنند".

کره شمالی و سومالی در این فهرست به عنوان فاسدترین و نیوزیلند به عنوان پاک ترین کشورها انتخاب شده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟