صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاسخ دوم روسیه به سپر موشکی آمریکا

کد خبر: ۲۰۷۵۰۵
| |
15038 بازدید

یگان ضربتی هوا و فضای روسیه به عنوان دومین گام این کشور در پاسخ به سپر موشکی آمریکا در اروپا  تشکیل و در مرزهای غربی روسیه مستقر شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر از مسکو، شبکه اول تلویزیون روسیه اعلام کرد؛ همزمان با استقرار یگان های رزمی هوا و فضای ارتش روسیه سامانه های پدافند هوایی نوین نیز در مرزهای غربی این کشور آغاز بکار کردند.

نیروی هوا و فضا ، ساختار جدید ارتش روسیه است که پس از بالاگرفتن تنش با آمریکا  تاسیس و فعالیت آن در مرزهای غربی آغاز شد .

ژنرال الگ استاپنکو، فرمانده نیروی پدافند هوافضای روسیه گفت : در این نیرو 3 هزار نفر و 30 سامانه دفاع ضد موشکی در آمادگی کامل به سر می برند .

وی افزود : با تشکیل نیروی هوافضای ارتش روسیه ، همه امکانات و تجهیزات دفاع موشکی و هوایی در این نیرو متمرکز شده است.

به گفته این فرمانده ارشد نظامی روسیه ، نیروی هوافضای روسیه به کلیه تجهیزات هشداردهنده و دفاعی برای از بین بردن تهدیدات مجهز شده است .

بنابراین گزارش؛ بر اساس طرح نوسازی ارتش روسیه قرار است تا سال 2016 میلادی نیروی هوافضای روسیه به موشک های راهبردی و سامانه های راداری نوین مجهز شود.

راه اندازی سامانه دفاع موشکی کالینینگراد که این هفته با حضور رئیس جمهورروسیه انجام شد از جمله فعالیت های نیروی تازه تاسیس هوافضای روسیه است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟