صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مظلومی:

خواهان اشد مجازات برای جباری و کرار هستم

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: از باشگاه خواستم برای جباری و کرار اشد مجازات را درنظر بگیرند.
کد خبر: ۲۰۷۲۲۵
| |
4331 بازدید

فارس، پرویز مظلومی پس از پایان جلسه مسئولان و کادر فنی استقلال که برای رسیدگی به وضعیت جاسم کرار و مجتبی جباری تشکیل شده بود، گفت: نتیجه جلسه پس از تشکیل کمیته انضباطی اعلام می‌شود. من، پورحیدری و هنکه نظرات خود را به باشگاه اعلام کردیم. من خواهان اشد مجازات برای هر دو بازیکن شدم.

وی افزود: ما نمی‌خواهیم این دو بازیکن را نابود کنیم اما باید برای آنها جریمه سنگینی در نظر گرفته شود.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که برای بازی با پرسپولیس از این دو بازیکن استفاده می‌شود یا خیر، تصریح کرد: هنوز تصمیم قطعی در این خصوص نگرفته‌‌ایم و من این مسئله را به باشگاه واگذار کرده‌ام.

مظلومی در خصوص اینکه سال گذشته نیز پس از مصاحبه جباری قضیه خیلی زود فیصله پیدا کرد، اظهار داشت: آن زمان هم دو ماه طول کشید تا در مورد این بازیکن تصمیم‌گیری کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار