صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزنه‌برداری جام باشگاه‌های آسیا - ازبکستان/

گرفتن تست دوپینگ از وزنه‌برداران

از 3 نماینده کشورمان در جریان رقابت‌های وزنه‌برداری جام باشگاه‌های آسیا در ازبکستان تست دوپینگ گرفته شد.
کد خبر: ۲۰۷۲۱۱
| |
2164 بازدید

فارس ، سهراب مرادی، سومین نماینده تیم ملی حفاری در جریان رقابت‌های وزنه‌برداری جام باشگاه‌های آسیا که به میزبانی تاشکند در حال برگزاری است، صبح امروز به روی تخته رفت که در نهایت با کسب 3 مدال طلا به کار خود پایان داد تا در پایان رقابت‌های دسته 85 کیلوگرم، 7 مدال طلا، یک نقره و یک برنز برای وزنه برداران ملی حفاری در جریان این رقابت‌ها به ثبت برسد.

بر همین اساس و پس از قهرمانی مرادی، بهروزی و تقیان در اوزان 69، 77 و 85 کیلوگرم، این 3 وزنه بردار ملی حفاری در اتاقی که به منظور گرفتن تست دوپینگ در محل برگزاری رقابت‌ها تعبیه شده حضور یافته و تست دوپینگ دادند.
 
*رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا در حضور حدود 100 تماشاگر ایرانی برگزار می‌شود که این تعداد در جریان برگزاری رقابت‌ها در سالن محل برگزاری رقابت‌ها حاضر شده و وزنه برداران نماینده کشورمان را به شدت مورد تشویق قرار می‌دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟