هشدار آیتالله مکارم درباره تداوم مشکلات اقتصادي
آيتالله مکارم شيرازي با اشاره به زمزمههايي مبني بر تاسيس دفتر آمريکا در تهران، از مسوولان خواست نسبت به توطئه جديد آمريکا هوشيار باشند.
به گزارش ايسنا، آيتالله مکارم شيرازي در ديدار دادستان کل کشور گفت: آمريكاييها فقط به دنبال منافع خود هستند و مطرح كردن مسايلي همچون مبارزه با تروريسم، دفاع از حقوق بشر، دموكراسي و... تنها در جهت دستيابي آنان به مسايل مادي و منافع خود است.
اين مرجع تقليد با اشاره به حضور آمريكا در كشور عراق گفت: ما بايد خيلي هوشيار باشيم تا امتياز و بهانهاي به آمريکا و همدستانش ندهيم.
وي در ادامه به مشکلاتي نظير بيکاري، گراني و تورم اشاره کرد و گفت: مشکلات اقتصادي، قابليت بالايي در تبديل شدن به مسايل سياسي و اجتماعي دارند که حل آن از توان يک نفر خارج است و همه بايد در جهت حل آن با يکديگر همکاري کنند.
مكارم شيرازي تاكيد كرد: اگر مشكلات اقتصادي در كشور وجود داشته باشد، آسيبهاي اجتماعي و ناهنجاري در جامعه گسترش پيدا خواهد كرد.
اين مرجع تقليد در ادامه نسبت به افزايش مشكلات اخلاقي در جامعه هشدار داد و گفت دستهايي در كار است كه مشكلات اخلاقي در جامعه افزايش يافته و بعضيها ميخواهند از اين طريق به نظام ضربه بزنند.
وي ادامه داد: مدتي در زمينه مباحث امنيت اجتماعي كار شد اما در شرايط كنوني اين موج فروكش كرده است كه بايد به اين مساله توجه بيشتري شود.
وي در پايان با ابراز خرسندي از برگزاري همايش شيخ بهايي گفت: اين عالم گرانقدر عليرغم نسبتهاي نارواي زيادي که به وي داده شده است، داراي تبحر در علوم و فنون مختلف بوده است.
مکارم شيرازي، تجليل از بزرگان دين را امري پسنديده توصيف کرد و گفت: بايد زواياي مختلف زندگي اين بزرگان به جهانيان شناسانده شود.


