واگذاری مدیریت صنعت مرغداری گوشتی به تشکلها

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی از ارائه پیشنهاد واگذاری صنعت مرغداری گوشتی به تشکلها و اتحادیه ها خبر داد و گفت: دولت این پیشنهاد را بی‌پاسخ گذاشته است.
کد خبر: ۲۰۶۹۳۰
| |
1734 بازدید
حسین مقدم نیا در گفتگو با مهر درباره واگذاری تصدی صنعت مرغداری به تشکل های مربوطه اظهار داشت: پیشنهادی در رابطه با واگذاری تصدی صنعت مرغداری گوشتی به تشکل به دولت ارائه کرده ایم.
وی با بیان اینکه هنوز دولت پاسخی به این پیشنهاد نداده است، گفت: براساس این پیشنهاد، تمام عواملی که از ابتدا تا انتها در خط  تولید دخالت دارند، در کشور سازماندهی می شوند.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی بیان کرد: میزان تولید، جوجه ریزی و تنظیم بازار بر اساس نیاز مصرف کننده طراحی می  شود. مقدم نیا اعلام کرد: 2 ماه از ارائه این پیشنهاد به دولت می گذرد اما همچنان پاسخی به این مسئله داده نشده است.
 
وی گفت: واگذاری مدیریت مرغداری به تشکلهای سراسری و اتحادیه مرغداران گوشتی بدون شک به ساماندهی بازار کمک می‌کند. مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی مطرح کرد: با تصویب این پیشنهاد، دولت تنها اعلام نیاز می کند و اتحادیه ها بر اساس منابع مالی، ظرفیتها، ذخیره سازی و برنامه ریزی می کنند؛ به این ترتیب بین عرضه و تقاضا نیز تعادل ایجاد می‌شود.
 
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی