برخورد پيكان با كاميون دو قربانی گرفت
معاون عمليات پليسراه كشور از برخورد مرگبار خودروي سواري پيكان و كاميون بنز در جاده ميانه و مرگ دوتن خبرداد.
سرهنگ صمد اسفندياري در توضيح مهمترين تصادفات شبانهروز گذشته در جادههاي كشور به برخورد يك دستگاه كاميون بنز با يك دستگاه خودروي سواري پيكان اشاره كرد و گفت: در اين حادثه كه در كيلومتر 12 جاده ميانه به زنجان در استان آذربايجان شرقي رخ داد دو نفر كشته و سه تن راهي بيمارستان شدند.
معاون عمليات پليسراه كشور با بيان اينكه كارشناسان تصادفات پليسراه هر دو راننده خودروي سواري پيكان و راننده كاميون را با سهم برابر در اين تصادف مقصر دانستند، گفت: راننده پيكان به علت گردش غلط و راننده كاميون نيز به علت نقص فني در اين حادثه مقصر شناخته شده است.
وي افزود: همچنين در كيلومتر 58 جاده ساوه – همدان يك دستگاه كاميون هيوندا با يك دستگاه خودروي سواري پرايد برخورد كرد كه در اين حادثه يك تن كشته و دو تن مجروح شدند.
اسفندياري افزود: تجاوز به چپ از جانب راننده كاميون علت بروز اين حادثه گزارش شده است.
معاون عمليات پليسراه كشور با بيان اينكه 29 درصد از تصادفات روزگذشته را واژگوني به خود اختصاص داده است به ايسنا گفت: عدم توجه به جلو، تخطي از سرعت مطمئنه، انحراف به چپ، عدم رعايت حقتقدم، خستگي و خواب آلودگي در صدر ديگر علل بروز تصادفات قرار دارد.
اسفندياري درباره وضعيت راههاي كشور با بيان اينكه در محور اسالم به خلخال، اردبيل به سراب و گردنه سائين كولاك و يخبندان شديد گزارش شده است گفت: تردد وسايل نقليه در ديگر محورها بلامانع و كليه محورهاي كشور باز است.
منبع: ایسنا


