صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دلخوش:

مجلس با بودجه شورای ایرانیان مخالفت می‌کند

کد خبر: ۲۰۶۷۶۸
| |
1963 بازدید
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اعلام اینکه مجلس با همان ذهنیت سال گذشته با اختصاص بودجه به شورای عالی ایرانیان مخالفت می‌کند، گفت: دلایل دولت برای اختصاص بودجه به شورای عالی ایرانیان برای مجلس باید مشخص باشد.

 سید کاظم دلخوش اباتری درگفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، دررابطه با احتمال اختصاص بودجه به شورای عالی ایرانیان درلایحه بودجه ۹۰ توسط دولت با بیان اینکه سال گذشته مجلس با بودجه اختصاص یافته به شورای عالی ایرانیان مواقت نکرد، گفت: اختصاص بودجه به شورا بستگی به این دارد که دولت بتواند مجلس را قانع کند یا خیر.

نماینده مردم صومعه سرا درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هزینه کرد این بودجه برای مجلس باید کاملا روشن شود،افزود:این شورا به ایرانیان خارج از کشور دربخش‌های مختلف توجه می کند، اما دلایل دولت برای اختصاص بودجه باید بررسی شود.

عضو فراکسیون اصولگرایان با بیان اینکه دولت باید بتواند مجلس را قانع کند، اظهار کرد: برای اقناع  مجلس احتیاج به بحث‌های کارشناسی ازسوی دولت است و برای ما باید معلوم شود که شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به چه منظوری می خواهد اعتبار بگیرد.

عضو کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه شورای عالی با همان مدیریت قبلی هنوزمورد انتقاد مجلس است، گفت: دولت می تواند با شورای عالی ایرانیان درارتباط باشد، اما برای بودجه گرفتن از مجلس باید افراد متخصص دولت بیایند و از موضع خود دفاع کنند ، درغیر این صورت مجلس با همان ذهنیت سال گذشته با اختصاص بودجه به این شورا مخالفت می‌کند.

مجلس شورای اسلامی سال گذشته ردیف بودجه اختصاص داده شده به شورای عالی ایرانیان خارج از کشور را در صحن علنی رد کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟