دعواي مرگبار به خاطر کارت سوخت
ناصر در دفاع از خود گفت: من کارت سوختم را به يدالله قرض داده بودم و چند بار به او گفتم آن را پس دهد، اما نپذيرفت.
کد خبر: ۲۰۶۲۱
| | 13285 بازدید
مردي که متهم است هنگام دعوا بر سر کارت سوخت با کوبيدن مشت به سر دوستش باعث مرگ او شده، ديروز در دادگاه اتهام خود را رد کرد.
به نوشته «اعتماد»، اين مرد 43 ساله که ناصر نام دارد، ديروز در شعبه 71 دادگاه کيفري استان تهران در مقابل هيأت قضات قرار گرفت و پس از اينکه اولياي دم مقتول براي وي تقاضاي قصاص کردند، در دفاع از خود گفت: من کارت سوختم را به يدالله قرض داده بودم و چند بار به او گفتم آن را پس دهد، اما نپذيرفت. روز حادثه ما با هم مشاجره کرديم، اما من مشتي به سرش نکوبيدم و فکر ميکنم شاگرد مغازه اش اين کار را کرده است.
بنا بر اين گزارش، در پي انکارهاي متهم، قضات شهودي را به دادگاه احضار کردند تا حقايق روشن شود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
متاسفم كه فرهنگ غني ايراني را از ارزشها و داشته هاي ان تهي كرده اند و هرروز اخبار فيلتر شده از مشكلات غرب وامريكا بخورد مردم ميدهند وكسي نيست اين مردم و فرهنگش را در مسير درستي قرار دهد
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



