صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مصباحی‌مقدم با اشاره به تحریم جدید از سوی انگلیس:

تحریم بانک مرکزی، ایران را متضرر نمی‌کند

کد خبر: ۲۰۶۰۵۴
| |
2366 بازدید
رئیس کمیسیون ویژه طرح تحول اقتصادی مجلس، با اعلام اینکه تحریم بانک مرکزی از سوی انگلیس تغییری در مناسبات اقتصادی ۲ کشور ایجاد نمی‌کندٰ گفت: مبادلات اقتصادی ما با این کشور در سطح بسیار پایینی قرار داشت و این طور نیست که با تحریم بانک مرکزی، ایران متضرر شود.

غلامرضا مصباحی‌مقدم با بیان اینکه برعکس تصور بسیاری، شاید ایران از این  تحریم جدید منتفع هم بشود گفت:  انگلیسی ها و غرب تا پیش از این نیز  کاملا در مناسبات اقتصادی مانند شرایط تحریم عمل می‌کردند و اکنون چیزی تغییر نمی‌کند.

این عضو فراکسیون روحانیون مجلس هشتم، با اعلام این مطلب که قطع مناسبات اقتصادی بین ایران و انگلیس به زیان ایران نیست؛ بلکه ممکن است به سود نیز ما باشد، افزود: ولی از نظر سیاسی این تصمیم بردی دارد که آن تحت تاثیر قرار دادن اتحادیه اروپا است، حتی اگر بانک مرکزی را تحریم کنند این طور نیست که برای ما یک مشکل غیرقابل حل به وجود بیاورند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم، تصریح کرد: البته هرگز نباید چنین اتفاقی می‌افتاد و ما از تحریم استقبال نمی‌کنیم؛ اما از سوی دیگر آنها در صدد تحت فشار قرار دادن ایران هستند تا بتوانند ملت ما را به زانو دربیاورند.

مصباحی‌مقدم ادامه داد: در صورتی که در دوران جنگ تحمیلی حتی صادرات نفت ما در برخی از ماه‌های سال ۵۹ به ۲۵۰ هزار بشکه کاهش پیدا کرد؛ ولی این طور نبود که ملت ما را به زانو دربیاورد، امروز نیز بیش از یکصد میلیارد دلار زخایر بانک مرکزی و علاوه بر این ذخایر ارزی صندوق توسعه ملی را  داریم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟