اعدام 11 قاچاقچي موادمخدر در شيراز
کد خبر: ۲۰۶۰۲۹
| | 4635 بازدید
با تاييد دادستان کل کشور و موافقت رييس قوه قضائيه حکم اعدام 11 نفر از متهمان قاچاق مواد مخدر در شيراز به مرحله اجرا در آمد.
به گزارش ايسنا، احکام اين متهمان پيش از تاييد دادستاني کل کشور در دادگاه انقلاب اسلامي شهرستانهاي شيراز، آباده، داراب و نيريز صادر شده بود که پس از اجراي تشريفات قضايي با دستور دادستان عمومي و انقلاب اسلامي مرکز استان فارس در محل زندان عادل آباد شيراز اجرا شد.
متهمان پروندههاي مذکور در فاصله سالهاي 87 تا 89 اقدام به نگهداري و حمل و ترانزيت انواع مواد مخدر از جمله ترياک، هروئين، کراک و مرفين به صورت عمده کرده بودند.
روابط عمومي دادگستري استان فارس اعلام كرد كه استان فارس يکي از استانهاي مهم کشور در امر مبارزه با مواد مخدر است که ميزان کشفيات انواع مواد مخدر در اين استان سالانه بالغ بر 60تن است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


