افزايش 300 درصدی مرگ خاموش

كارشناس مركز فوريت‌هاي پزشكي كشور گفت: در ماه‌هاي مهر و آبان سال گذشته هشت مورد فوتي بر اثر گازگرفتگي با گاز CO در كشور داشتيم كه امسال در اين دو ماه ميزان آن به 35 مورد رسيد
کد خبر: ۲۰۵۴۸۵
| |
2853 بازدید

مجتبي خالدي در نشست خبري مسموميت با گاز منواكسيدكربن افزود: در سال گذشته در ماه‌هاي مهر و آبان 30 مورد اعزام به بيمارستان جهت مسموميت با گاز منواكسيدكربن صورت گرفت كه امسال در اين دو ماه اين تعداد به 337 مورد رسيد كه افزايش 11 برابري را نشان مي‌دهد.

خالدي تصريح كرد: علت اصلي گازگرفتگي با منواكسيدكربن استفاده از وسايل گرمايشي غيراستاندارد بوده است، البته علت دقيق آن بايد كارشناسي شود.

وي گفت: دانشگاه‌هاي علوم پزشكي آذربايجان غربي و شرقي، اصفهان، كرج و كرمانشاه بيشترين آمار گازگرفتگي را گزارش كرده‌اند.

اين كارشناس اورژانس كشور با بيان اين‌كه سرگيجه، تهوع، استفراغ، تاري ديد و عدم تعادل از علائم مسموميت با گاز منواكسيدكربن است، ‌افزود: توصيه مي‌شود مردم از وسايل گرمايشي استاندارد استفاده كنند و در نصب دودكش‌ها دقت كنند.

به گفته وي، چنانچه با فرد گازگرفته با منواكسيدكربن مواجه شدند پس از تماس با 115، اقدام به باز كردن در و پنجره و خارج كردن مسموم با رعايت اصول صحيح حمل بيمار از محيط كنند. همچنين درخواست مي‌شود مردم آدرس‌هاي خود را به دقت به اورژانس بدهند.

در هنگام گازگرفتگي فرد خوا‌ب‌آلوده مي‌شود و همراهان وي احساس مي‌كنند او خواب راحتي دارد.

منبع: فارس

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت