صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تولید گاز در بزرگترین جزیره خلیج فارس افزایش می‌یابد

بر اساس برنامه تدوین شده برای سالجاری تولید پنج میلیارد و 400 میلیون متر مکعب گاز در این واحد پالایشگاهی هدف گذاری شده است.
کد خبر: ۲۰۵۰۱۰
| |
1998 بازدید
یک مقام مسئول در شرکت ملی گاز از افزایش 200 میلیون متر مکعبی تولید گاز در پالایشگاه سرخون و قشم در سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد زمانی با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش 200 میلیون متر مکعبی تولید گاز در پالایشگاه سرخون و قشم، گفت: بر اساس برنامه تدوین شده برای سالجاری تولید پنج میلیارد و 400 میلیون متر مکعب گاز در این واحد پالایشگاهی هدف گذاری شده است.

این مقام مسئول با اعلام اینکه سال گذشته حدود 100 میلیون متر مکعب بیش از برنامه تعیین شده، گاز در پالایشگاه سرخون و قشم تولید شده است، تصریح کرد: سال گذشته در مجموع پنج میلیارد و 350 میلیون متر مکعب گاز طبیعی در این واحد پالایشگاهی تولید شده است.
 
وی همچنین از افزایش 25 درصدی تولید گاز مایع (ال.پی.جی) در پالایشگاه گاز سرخون و قشم خبر داد و افزود: در این واحد پالایشگاهی پروژه ای با عنوان CDM تحت پروتکل کیوتو سازمان ملل در حال اجرا است.
 
مدیرعامل پالایشگاه گاز سرخون و قشم در پایان، تاکید کرد: تولید مستمر، پایدار و مطمئن گاز در فصل سرد سال جز مهمترین برنامه های شرکت ملی گاز تا پایان سالجاری است.
 
به گزارش مهر، پالایشگاه سرخون و قشم در دو فاز طراحی شده است که از ظرفیت تولید روزانه 14.4 میلیون متر مکعب گاز طبیعی برخوردار است.
 
در حال حاضر تاسیسات گورزین در جزیره قشم قرار گرفته است که از ظرفیت تولید روزانه 2.1 میلیون مترمکعب گاز برخوردار است ضمن آنکه  در مجموع پالایشگاه گاز سرخون و قشم روزانه 16.5 میلیون مترمکعب گاز فرآورش می‌کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟