پروین: اخراج نوروزی اشتباه محض بود
به نظر من داوری خوب نبود. کارشناسان باید در مورد داوری نظر بدهند اما روی هم رفته داور اشتباه کرد.»پروین خاطرنشان کرد: «پس از بازی وقتی سمت منزل میرفتم رادیو را روشن کردم و دیدم آقای نصیرزاده در حال آنالیز داوری بازی است. ایشان اخراج نوروزی را اشتباه محض قلمداد کردند و گفتند که روی نوروزی خطا شد و خودش هم اخراج شد. یعنی تصمیم آقای فغانی اشتباه بود.»
کد خبر: ۲۰۴۹۹۲
| | 3625 بازدید
فارس، پروین در واکنش به تساوی دیروز سرخ پوشان؛ با توجه به وضعیت حال حاضر، باید بسازیم مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «با وجود اینکه بازیکنان تمرینات شادابی را پشت سر گذاشتند در نیمه اول اصلا خوب نبودیم.»
علی پروین در مورد توقف پرسپولیس مقابل سپاهان گفت: «با وجود اینکه بازیکنان تمرینات شادابی را پشت سر گذاشتند در نیمه اول اصلا خوب نبودیم. با شروع نیمه دوم 20 دقیقه خوب بودند و پرسپولیس واقعی را به نمایش گذاشتند اما اخراج نوروزی همه چیز را بهم ریخت.»
وی ادامه داد: «همیشه به داوران احترام میگذارم اما به نظر من داوری خوب نبود. کارشناسان باید در مورد داوری نظر بدهند اما روی هم رفته داور اشتباه کرد.»
پروین خاطرنشان کرد: «پس از بازی وقتی سمت منزل میرفتم رادیو را روشن کردم و دیدم آقای نصیرزاده در حال آنالیز داوری بازی است. ایشان اخراج نوروزی را اشتباه محض قلمداد کردند و گفتند که روی نوروزی خطا شد و خودش هم اخراج شد. یعنی تصمیم آقای فغانی اشتباه بود.»
پروین درباره شرایط پرسپولیس گفت: «با توجه به وضعیت حال حاضر، باید بسازیم و ببینیم در آینده چه اتفاقی میافتد. روز سه شنبه مقابل تیم قلدری به نام سایپا بازی داریم که جوانان خوب و جویای نامی دارد. امیدوارم یک نتیجه خوب بگیریم و تکانی به خودمان بدهیم. تحمل هواداران کم است و آنها به ورزشگاه میآیند تا پرسپولیس نتیجه بگیرد.»
وی در پایان درباره غیبتش در تمرین و جلسه رویانیان با بازیکنان و مربیان گفت: «طبق هماهنگیهایی که انجام شد در این جلسه نبودم. مشکل خاصی نیست و ان شاءالله در جلسات بعدی در خدمت پرسپولیس هستم. من از بازیکنان میخواهم بیشتر تلاش کنند تا هرچه سریعتر شرایط خوب شود.»
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


