خطرناکترين هکرهاي جهان روسياند

ماهرترين و خطرناکترين هَکِرهاي جهان روسي هستند.
به گزارش واحد مرکزي خبر از سن پترزبورگ، «سرگي اسميرنف» که تنها بيست و چهار سال دارد، در سال دوم دوره دکتراي رشته اقتصاد تحصيل ميکند و براي رايانههاي شخصي از سن 9 سالگي برنامهنويسي ميکند و اکنون يکي از هکرهاي مطرح در شهر سن پترزبورگ است. اين هکر جوان ميگويد هکرها بر دو نوع خوب و بد تقسيم ميشوند.
هکرهاي خوب، برنامهنويساني هستند که بدون توجه به قوانين و پروتکلهاي بينالمللي و با تکيه به دانش نرمافزاري به حل مشکلات کاربران رايانهاي کمک ميکنند.
هکرهاي بد هم آن دسته از افرادي هستند که با استفاده از تکنيکهاي برنامهنويسي و تنها براي ارضاي تمايلات و خواستههاي مادي خود، سالانه ميلياردها دلار به اقتصاد جهاني لطمه ميزنند.
ويروسنويسان نيز از خطرناکترين انواع هکرها هستند که شمارشان در روسيه هم زياد است. پيدايش ويروسهاي رايانهاي نيز تاريخچه جالبي دارد. در سال هزار و نهصد و شصت و يک، سه برنامهنويس يک بازي رايانهاي را ابداع کردند که بنا بر آن، هر يک از شرکتکنندگان در رقابت با يکديگر بايد برنامهاي بنويسد که پس از ورود به حافظه رايانه ديگر برنامهها را به صورت خودبهخود از آن حذف کند. بدين ترتيب، نخستين ويروس رايانهاي عملا پا به عرصه وجود در جهان تکنولوژي پيشرفته گذاشت.
«روبرت موريس»، يکي از نوابغ دنياي برنامهنويسان بود که در سال هزار و نهصد هشتاد و هشت برنامهاي با نام «کرم موريس» نوشت و براي نخستين بار در تاريخ آن را در شبکههاي رايانهاي گسترش داد. کرم موريس نخستين ويروسي بود که ميتوانست خودبهخود از رايانهاي به رايانه ديگري منتقل شود.
روبرت موريس، نخستين برنامهنويسي هم بود که به جرم طراحي نرمافزارهاي ويروسي و آسيب رساندن به بيش از شش هزار و پانصد دستگاه رايانه به زندان و پرداخت جريمه نقدي محکوم شد. در اواخر دهه هشتاد قرن بيستم ميلادي و پيش از فروپاشي بلوک شرق، هکرها براي نخستين بار وارد دنياي سياست شده و به پايگاههاي اطلاعاتي کميته امنيت حکومت شوروي سابق حمله كرده و اسناد فوق سري را از آنجا ربوده و در شبکههاي رايانهاي منتشر کردند.



