صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کرج دیگر حیاط خلوت تهرانی ها نیست

کد خبر: ۲۰۴۲۴۶
| |
16904 بازدید
|

فرماندار شهرستان کرج، عملکرد استان البرز در مبارزه با مفاسد اجتماعی و کاهش جرم و جنایت بسیار چشمگیر ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ایران نژاد در دومین همایش گویش و لهجه کرجی که شامگاه چهارشنبه برگزار شد گفت: سالها کرج به عنوان حیات خلوت تهران و دیگر شهرهای همجوار محلی برای ارتکاب جرم و جنایت نامیده می شد و هرگاه خبری از یک جرم شنیده می شد به دنبال آن در حاشیه تهران و در کرج هم شنیده می شد.

وی ادامه داد: امروز با تلاش بی شائبه استاندار و دیگر مسئولان استان توانستیم در مبارزه با مفاسد اجتماعی بسیار قوی عمل کرده و به طور چشمگیری شاهد کاهش جرم و جنایت در سطح استان باشیم.

ایران نژاد کشف و ضبط 3183 گرم مواد مخدر، دستگیری 3360 سارق ، دستگیری 142 نفر اراذل واوباش، دستگیری 1259 نفر مفسد اجتماعی و دستگیری 4346 معتاد به مواد مخدر را از جمله اقدامات مفید شش ماهه اخیر استان در مبارزه با جرم و جنایت دانست.

وی همچنین از دستگیری 201 قاچاقچی، کشف و ضبط 50 هزار بطری مشروبات الکلی ، شناسایی بالغ بر 10 آزمایشگاه مواد مخدر صنعتی و دستگیری فعالان آن و کشف و ضبط 32228 سی دی مبتذل خبر داد و گفت: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته کمتر شاهد وقوع جرم و جنایت در استان باشیم و ثابت کنیم کرج دیگر حیات خلوتی برای ارتکاب جرم و جنایت نخواهد بود.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۴
بیسواد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
همایش گویش و لهجه کرجی!!!!
یعنی کرج هیچ مشگل دیگه ای نداره!!!
محمد آقاصادقي
|
Germany
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
يعني فقط تهراني ها سارق ، اراذل واوباش، مفسد اجتماعی و معتاد به مواد مخدر هستند؟
كه از تهران به كرج ميروند براي اين جور كارها؟
و تو خود كرج از اين چيزها نداريم؟
فكر نميكنيد تيتر خبرتون مشكل داشته باشه ؟
يا اين هم از ترفندهاي جلب و جذب خواننده است ما خبر نداشتيم؟
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
با سلام
با تشکر از فرماندار کرج از زحماتی که کشیده اند به استحضار ایشان می رسد کمبودهای موجود در کرج بسیار بسیار زیاد است از بازسازی شهری و امکانات شهری گرفته تا تامین امنیت و .... تا بتوان نام مرکز استان بر آن نهاد. پس برای چنین اظهاراتی هنوز خیلی خیلی زود است.
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
جناب فرماندار!
بايد بپذيريد كه حياط خلوت بودن كرج براي تهران موضوعي امروزي نيست و نخواهد بود و تعدد مهاجرت به اين شهر بي در و پيكر گوياي مهيا بودن جرم و جنايت در اين شهر است.بايد پذيرفت كه كرج كرج است
اميري نظري مدير سايت ديلمستان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
لهجه كرجي يكي از گويشهاي زبان ديلمي است:
اينم لينكهايي كه از ويكي پدياي اصلي اخذ شده:

http://www.deilamestan.com/news_loader/news.aspx?index=173
http://en.wikipedia.org/wiki/Caspian_languages

خواهش ميكنم حتما اين پيام را تاييد كنيد .
خيلي ها نميدانند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۷
3360 + 142 + 1259 + 4346 = 9107 در شش ماه! واویلا!!!
امیر
|
Korea, Republic of
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۷
خدا به خیر کنه عاقبت ما ایرانیا رو. آدم این آمار را میشنوه دیگه جرات نمیکنه از خونه بیاد بیرون. واقعا ایران داره به کجا میرسه؟!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟