صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ادعای دیدار مقامات ایرانی با معترضان سوری

کد خبر: ۲۰۳۹۶۰
| |
7510 بازدید

دیپلماسی ایرانی نوشت:

مقامات ایران، نزدیک‌ترین متحد سوریه، در ماه گذشته با رهبران معترضان در سوریه ملاقات کرده‌اند.

روزنامه دیلی تلگراف مدعی شد مقامات ایران با هیثم مناع رهبر میانه‌رو معترضان سوری و دیگر اعضاء گروهی که با نام بدنه هماهنگی ملی برای تغییر دمکراتیک شناخته می شود، ملاقات کرده اند.

این در حالی است که این گروه با دخالت خارجی در امور داخلی سوریه مخالف است اما بنا بر گزارش دیلی تلگراف برای دولت تهران این گروه پذیرفتنی تر از شورای ملی سوریه است که برای حفاظت بین‌المللی از مردم درخواست رسمی داده است.

یک روزنامه نگار سوری در گفت و گو با روزنامه دیلی تلگراف مدعی شده است که مقامات ایرانی از هیثم مناع خواسته‌اند برای برگزاری یک کنفرانس آماده شود. اما وی با این درخواست موافقت نکرده است.

این ادعای روزنامه تلگراف در حالی مطرح می‌شود که غرب و برخی کشور‌های عربی ایران را به دخالت در امور داخلی سوریه و حمایت از اسد در مقابله با معترضان متهم می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...