صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گزارش اهانت امیز روزنامه مالایی در مورد ایرانیان:

تمام پول ایرانی ها در مالزی از طریق تجارت غیرقانونی بدست آمده!

کد خبر: ۲۰۳۸۴۲
| |
4159 بازدید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب نوشت :

روزنامه استار چاپ مالزی طی گزارشی اهانت امیز با عنوان "تجارت مواد مخدر ایرانیان" نوشت: ایرانیان در رفاه زندگی می کنند و ملک های گران بها ، ماشین های مدل بالا، جواهرات و سهام می خرند.

تمام پول این خریدها از طریق تجارت غیرقانونی این افراد در مالزی بدست آمده است.

گروهی موفق از ایرانیان خلافکار مواد مخدر تولید و به مالزی قاچاق می کنند و پلیس هم اکنون به دنبال آن هاست. انها با راه اندازی شرکت های اقتصادی قانونی پول شویی هم می کند.

این روزنامه نوشت: بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است، از سال گذشته تا ماه سپتامبر سال جاری، 200 ایرانی دستگیر شده اند و ملک و وسایلی که از پول تجارت مواد مخدر خریداری کرده بودند، مصادره شده است.

در طول سه سال گذشته، 231 میلیون رینگت پول نقد، ملک و دیگر وسائل گران بها از قاچاقچیان بین المللی در مالزی ضبط شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟