صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هدف از ادغام‌ها رها شدن امور نبود

محمد حسین فرهنگی
کد خبر: ۲۰۳۴۵۲
| |
2345 بازدید
عضو هیات رئیسه مجلس درباره ادغام وزارتخانه‌ها گفت: در وزارتخانه‌های، راه و مسکن، صنعت و تجارت، تعاون و کار و رفاه اجتماعی، کار آمدی، پاسخگویی و انجام جدی‌تر وظایف باید با هم توام شود.

به گزارش خانه ملت، محمد حسین فرهنگی در نشست علنی امروز (۲۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود درباره ادغام وزارتخانه‌ها تصریح کرد: هدف مجلس و دولت این نبوده است که برخی از امور رها شوند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذر شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  وزاری محترمی که در وزارتخانه‌های، راه و مسکن، صنعت و تجارت، تعاون و کار و رفاه اجتماعی مسئولیت یافته‌اند در اداره امور وظایف وزارتخانه جدید توجه داشته باشند که در این وزارتخانه‌ها کار آمدی پاسخگویی و انجام جدی‌تر وظایف توام گردد.

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش گام‌های مناسبی برای تعلیم و تربیت در کشور برداشته است اما اقداماتی انجام می‌شود که قابل توجیه نیست؛ فرافکنی وظایف، دور زدن قانون و عدم  توجه به شرایط مناطق مختلف از جمله این موارد است.

نماینده مردم در مجلس بیان کرد: حذف آموزش از راه دور که فرصت تحصیل برای روستاییان محروم از تحصیل به علت سکونت در مناطق دور افتاده را فراهم می‌ساخت، به دلیل تخلف در یک استان کشور که ناشی از ضعف نظارت بوده است و با استناد به مصوبه شورای عالی اداری اقدامی ناصحیح است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟