افزایش 110 ریالی سود سرمایه گذاری آذربایجان
با نهایی شدن فروش یک شرکت از زیرمجموعه های سرمایه گذاری آذربایجان، پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 31 شهریور 91 این شرکت از 70 به حدود 180 ریال افزایش خواهد یافت.
به گزارش فارس، شرکت 10 میلیارد تومانی سرمایه گذاری آذربایجان که در زمینه سرمایه گذاری و مشارکت در شرکت ها و موسسات تولیدی ، بازرگانی ، ساختمانی ، کشاورزی، خدمات فروش و واگذاری و اجاره انواع کارخانجات و غیره فعالیت می کند و طی سال جاری با بازدهی 22 درصدی سهام روبرو شده با افزایش 110 ریال سود هر سهم مواجه شده است.
این شرکت اعلام کرده در تدارک واگذاری 100 درصد سهام شرکت کولاک شرق (سهامی خاص) است که در صورت فروش آن، پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 31 شهریور 91 از 70 به حدود 180 ریال افزایش یافته و اطلاعات تکمیلی پس از عقد قرارداد و تعیین نتیجه کامل معامله مذکور اعلام خواهد شد.


