صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چند درصد آمريکايي‌ها با حمله به ایران مخالفند؟

کد خبر: ۲۰۳۳۶۶
| |
16566 بازدید

با گذشت کم‌تر از يک هفته از گزارش ‌آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره ايران، نتايج يک نظرسنجي نشان مي‌دهد 85 درصد مردم امريکا مخالف اقدام نظامي عليه ايران هستند.

به گزارش پرس تی وی  بر پايه اين نظرسنجي که توسط شبکه راديويي و تلويزيوني سي‌بي‌اس امريکا انجام شد، بيش از نيمي از شرکت‌کنندگان در اين نظرسنجي ديپلماسي را تنها راه براي کاهش نگراني‌هاي کشورهاي غربي در مورد برنامه ‌هسته‌اي ايران دانستند.

آژانس بين المللي انرژي اتمي در گزارش اخير خود که 8 نوامبر منتشر شد، ايران را به انجام فعاليت‌هاي مرتبط با ساخت تسليحات هسته‌اي پيش از سال 2003 متهم کرد و از "احتمال ادامه يافتن" اين اقدامات سخن گفت.

اين درحالي است که ايران مفاد گزارش آژانس بين‌المللي انرژي اتمي را نامتوازن، غيرحرفه‌اي و تهيه شده بر اساس انگيزه‌هاي سياسي و تحت فشار برخي کشورها به ويژه امريکا دانسته است.

امريکا و رژيم اسرائيل با دست‌آويز قرار دادن اين ادعا که برنامه هسته‌اي ايران ممکن است بعد نظامي داشته باشد، همواره تهران را به حمله نظامي تهديد کرده‌اند.

تهران ضمن رد قاطعانه اين اتهامات، بر اين نکته تاکيد دارد که ايران به عنوان يکي از امضا کنندگان پيمان منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌‌اي (ان‌پي‌تي) و يکي از اعضاي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، از حق توسعه و دست‌يابي به فن‌آوري صلح‌آميز هسته‌اي شامل توليد برق و پژوهش‌هاي درماني برخوردار است.

علاوه بر اين، آژانس بين‌المللي انرژي اتمي تا کنون چندين بار از تاسيسات هسته‌اي ايران بازديد کرده است اما هرگز مدرکي مبني بر انحراف برنامه ‌صلح‌آميز هسته‌اي اين کشور به سمت توليد سلاح اتمي به دست نياورده است.

مقامات ايراني ضمن هشدار درباره اين که اقدام نظامي عليه ايران، دامنه جنگ را فراتر از منطقه خاورميانه خواهد کشاند، تاکيد کرده­اند، هر گونه حمله‌ به اين کشور با پاسخي محکم و کوبنده روبرو خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟