ریزش دو ساختمان مسکونی فرسوده در پایتخت

فرسودگی و قدمت زیاد ساختمان موجب فروریختن و تخریب یک خانه قدیمی دوطبقه مسکونی شد / يك ساختمان قديمي صبح روز پنج‌شنبه در خيابان انقلاب ريزش كرد
کد خبر: ۲۰۳۰۸۲
| |
2243 بازدید
فرسودگی عامل فروریختن یک ساختمان دو طبقه مسکونی شد

به گزارش فارس، وقوع این حادثه در ساعت 04:12 دقیقه بامداد امروز توسط اهالی محل به سامانه 125 اطلاع داده شد که بلافاصله آتش نشانان ایستگاه 5 و گروه امداد و نجات یک این سازمان به محل حادثه واقع در خیابان هلال احمر، خیابان عباسی جنوبی اعزام شدند تا ایمن سازی لازم را در محل انجام دهند.

بنابه اظهار هادی میر افضلی معاون عملیات منطقه یک سازمان آتش نشانی تهران، خوشبختانه هنگام ریزش ساختمان هیچ یک از ساکنین در آن حضور نداشتند و به کسی آسیب نرسید.
 
وی که در لحظات اولیه درمحل حادثه حضوریافت، افزود: این ساختمان قدیمی در داخل کوچه قرار داشت و در حالی که اهالی محل درخواب بسر می‌بردند به طور ناگهانی بخش عمده‌ای از آن با صدای مهیبی به داخل کوچه ریزش کرد که باعث ترس و وحشت مردم شد.

میرافضلی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به خلوت بودن کوچه در زمان وقوع حادثه، به هیچ کس صدمه‌ای نرسید فقط4 تن از ساکنان ساختمان مجاور آن به علت فروریختن آوار و مسدود شدن در خروجی محل سکونت‌شان و هم چنین معبر کوچه در داخل ساختمان خود بدام افتادند که با تلاش آتش نشانان همگی سالم به بیرون منتقل شدند.
 
وی فرسوده بودن این ساختمان قدیمی را علت ریزش آن ذکر کرد و افزود: امدادگران آتش‌نشانی به محض رسیدن، ضمن ایمن سازی محل حادثه، با توجه به اینکه ممکن بود افرادی در زیر آوار مانده باشند، اقدام به برداشتن آوار کردند.
 
این مدیر آتش نشانی از مالکان این‌گونه ساختمان‌های قدیمی و در معرض تخریب خواست که هرچه زودتر نسبت به ایمن سازی و یا تخریب آنها اقدام کنند تا از بروز هر گونه حوادثی برای شهروندان جلوگیری شود.
 
وی هم چنین گفت: این نوع ساختمان‌ها به تعداد فراوان در سطح شهر تهران به ویژه در محلات قدیمی پراکنده‌اند که به دلیل فرسودگی مصالح و نامقاوم بودن آنها در مقابل باران و کوچک‌ترین لرزش و یا زمین‌لرزه، هرلحظه ممکن است بر سر ساکنان و یا رهگذران فرو ریزند که متاسفانه نیز اغلب این گونه حوادث همواره با خسارات جانی و مالی نیز همراه است.

ريزش ساختمان قديمي در خيابان انقلاب    

به گزارش ايسنا، منصور زارعي، افسر آماده منطقه يک سازمان آتش‌نشان در تشريح جزئيات اين خبر گفت: در پي تماس شهروندان در ساعت 8:33 با سامانه 125، ستاد فرماندهي ايستگاه‌هاي 2 و 73 را به محل حادثه در خيابان انقلاب، نرسيده به پل چوبي اعزام كرد.

زارعي ادامه داد: امدادگران پس از حضور در محل مشاهده كردند بخش زيادي از يک ساختمان دو طبقه به مساحت 120 مترمربع به دليل قديمي بودن بنا و فرسودگي فرو ريخته به طوري‌که آوار و نخاله‌هاي ساختمان، پياده رو و بخشي از خيابان انقلاب را هم در برگرفته بود.

وي با بيان اينكه احتمال داشت هنگام ريزش ساختمان، رهگذران در زيرآوار گرفتار شده باشند، افزود: آتش‌نشانان به سرعت در قسمت پياده‌رو شروع به آواربرداري کردند.

زارعي با اشاره به اظهارات مالک اين ساختمان مبني بر خالي از سكنه‌بودن آن گفت: با توجه به اظهارات مالک و اطمينان از نبود افراد داخل ساختمان، تمام تلاشمان را بر روي آوار پياده‌رو متمرکز کرديم تا در صورت زيرآوار ماندن رهگذران به سرعت بتوانيم آنان را از زيرآوار خارج کنيم.

وي افزود: عمليات جستجو توسط آتش‌نشانان دو ايستگاه در زيرآوار ساختمان ادامه پيدا کرد و در مدت کوتاهي تمامي آوار زير و رو شد كه خوشبختانه فردي در آن يافت نشد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت