صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوردرمانی؛ روش جدید مبارزه با سرطان

کد خبر: ۲۰۲۸۱۰
| |
6783 بازدید

 پژوهشگران می گویند نور یك 'ابزار امیدوار كننده' برای مبارزه با سرطان است.

به گزارش ایرنا به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران دارویی را تولید كردند كه كه به تومورها می چسبد و فقط زمانی فعال می شود كه امواج خاصی از نور به آن تابانده شود.

نتایج این تحقیقات درنشریه Nature Medicine منتشر شده است.

این به آن معناست كه می توان بافت بیمار را هدف قرار داد به طوری كه به بافت های اطراف آسیب وارد نكرد.

در حال حاضر درمان سرطان به سه شیوه انجام می شود كه این شیوه ها شامل نابود كردن سرطان با استفاده از پرتو درمانی، برداشتن تومور با جراحی و مصرف دارو برای كشتن سلول های سرطانی است .

تمامی این روش ها عوارض جانبی دارند و دانشمندان در تلاش هستند درمان های دقیق تری را كه عوارضی برای بیمار ندارند، ارایه كنند.

پژوهشگران موسسه ملی سرطان در مریلند آمریكا در مطالعه ای از یك آنتی بادی كه پروتئین هایی را در سطح سلول های سرطانی هدف قرار می دهد، استفاده كردند.

آنها سپس ماده شیمیایی موسوم به IR700 را به این آنتی بادی افزودند. این ماده شیمیایی زمانی كه نور فروسرخ به آن تابانده شود، فعال می شود.

این طول موج از نور می تواند چندین سانتی متر به درون پوست نفوذ كند.

برای آزمایش تركیب این آنتی بادی – ماده شیمیایی، محققان توموری را به بدن موش وارد كردند. سپس موش را در معرض دارو و نور فروسرخ قرار دادند.

این پژوهشگران مشاهده كردند اندازه تومور به طور قابل توجهی در موشها كاهش یافت و طول عمر آنها نیز افزایش یافت.

این درمان انتخابی، آسیب وارده به سلول های طبیعی و سالم را به كمترین میزان كاهش می دهد.

این پژوهشگران می گویند اگرچه هیچ سمیتی را در آزمایش های خود مشاهده نكردند اما برای آزمایش های بالینی باید مطالعاتی در زمینه سمیت انجام شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟