صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رییس فراکسیون روحانیون مجلس با اشاره به زندانیان مهریه:

چرا قاضی‌های ما خلاف شرع می‌کنند؟

در اصفهان زندانی داریم که 2 تا 3 هزار نفر ظرفیت دارد، ولی 8 هزار زندانی دارد و شبها در راه پله ها و تا پشت توالت ها روی پتوهای کهنه زندانی خوابیده است و این زیاد شدن زندانی ها ، معلول همین مسائل است
کد خبر: ۲۰۲۶۳۵
| |
2864 بازدید
حجت الاسلام محمد تقی رهبر ، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با اعتدال گفت : بحث های زندان زدایی و کاهش زندانیان ، متاسفانه به هیچ کجا نرسید و رها شد.

رییس فراکسیون روحانیون مجلس ادامه داد: هزاران مرد به خاطر مهریه در زندان به سر می برند ، به گفته مراجع این مساله خلاف شرع است ، چرا قاضی های ما خلاف شرع می کنند و مرد ها را برای مهریه زندانی می کنند؟ یک فرد حتی وقتی توان پرداخت بدهی هایش را ندارد ، نباید زندانی شود.

نماینده مردم اصفهان افزود: در اصفهان زندانی داریم که 2 تا 3 هزار نفر ظرفیت دارد ولی 8 هزار زندانی دارد و شبها در راه پله ها و تا پشت توالت ها  روی پتوهای کهنه، زندانی خوابیده است و این زیاد شدن زندانی ها، معلول همین مسائل است.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه گفت: زندان های ما ، محل اصلاح و تربیت نیست ، چرا باید اینقدر زندان داشته باشیم و دائم آنها را توسعه دهیم، این یعنی فاجعه ! قوانین ما ناقص است و عملکرد برخی از قضات در زندانی کردن افراد سنجیده و حساب شده نیست و خود آیت الله آملی لاریجانی رئیس دستگاه قضا هم این مساله را قبول دارند و بارها بر آن تاکید کرده اند.


وی در خاتمه گفت: باید دزدها زندانی شوند، زندان جای محکومان مهریه و بدهکاران نیست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟