صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخست وزیر یونان از پارلمان رای اعتماد گرفت

نخست وزیر یونان خواهان حمایت پارلمان این کشور برای تشکیل دولتی ائتلافی شد تا بتواند دریافت کمک مالی از اتحادیه اروپا برای فائق آمدن بر بحران بدهی های یونان و تثبیت وضعیت اقتصادی حوزه یورو را تضمین کند.
کد خبر: ۲۰۱۹۶۲
| |
1966 بازدید

جورج پاپاندرئو، نخست وزیر یونان توانست رای اعتماد مجلس این کشور را در یک رای گیری حیاتی برای آینده یورو، واحد پول اروپایی به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از فرانس پرس با وجود تهدیدی که از جانب هم حزبی های مخالف پاپاندرئو در حزب سوسیالیست یونان متوجه او بود وی در نهایت توانست ۱۵۳ رای موافق را در برابر ۱۴۵ رای مخالف کسب کند.

 قبل از شروع رای گیری، نخست وزیر یونان خواهان حمایت پارلمان این کشور برای تشکیل دولتی ائتلافی شد تا بتواند دریافت کمک مالی از اتحادیه اروپا برای فائق آمدن بر بحران بدهی های یونان و تثبیت وضعیت اقتصادی حوزه یورو را تضمین کند.

با این همه، ناظران اقتصادی بعید می دانند که حزب مخالف دولت، تشکیل دولتی ائتلافی به ریاست پاپاندرئو را بپذیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟