استاندار ایلام وعده داد:

کارخانه‌های نیمه‌فعال ایلام فعال می‌شود

در نشست‌ تخصصی با مسئول بنیاد برکت قرار شده است این بنیاد با سرمایه‌گذاری کار پشتیبانی و مشارکت، بخشی از مشکلات کارخانه‌های نیمه فعال را برطرف کند
کد خبر: ۲۰۱۷۹۵
| |
1494 بازدید
استاندار ایلام گفت: کارخانه‌های نیمه‌فعال ایلام باید فعال شود.

به گزارش فارس، مجتبی اعلایی در جریان بازدید از شرکت‌های مستقر در شهرک صنعتی ایلام اظهار کرد: وجود کارخانه‌های تعطیل و نیمه فعال در استان ایلام زیبنده این استان نیست.

وی افزود: ایجاد کمیته ویژه‌ای برای ساماندهی کارخانه‌های تولیدی مشکل دار در استان ایلام ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

اعلایی تصریح کرد: البته مقدمات ایجاد این کمیته اندیشیده شده و نشست‌های مقدماتی آن نیز در استان ایلام برگزار شده است.

استاندار ایلام گفت: در یکی از این نشست‌های تخصصی با مسئول بنیاد برکت قرار شد این بنیاد با سرمایه‌گذاری کار پشتیبانی و مشارکت، بخشی از مشکلات کارخانه‌های نیمه فعال را برطرف کند.

وی ادامه داد: قرار شده این بنیاد این نوع کارخانه‌ها را تا رسیدن به نقطه مطلوب که همان تولید است را همراهی و کمک کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟