صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نجات معجزه آسای یک بیمار پس از مرگ حتمی

زمانی که پرستار بخش برای گرفتن نوار قلب پایانی پس از احیا، برای مستندسازی مرگ حتمی به سراغ بیمار می‌رود، ضربان نبض وی را احساس و بازگشت مجدد وی به زندگی را اعلام می‌کند.
کد خبر: ۲۰۱۶۸۱
| |
2260 بازدید
|
۲

مدیر مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان گفت: بیمار 36 ساله کاشانی پس از مرگ، به طور معجزه‌آسایی به زندگی بازگشت.

به گزارش فارس ‌به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی  کاشان رامین بنایی اظهار داشت: این بیمار که به علت ابتلا به عفونت استخوانی در بخش عفونی بیمارستان بستری بود، به طور ناگهانی دچار قطع تنفس و کاهش هوشیاری می‌شود.

به گفته وی، با وجود انجام 48 دقیقه عملیات احیا برای این بیمار، از سوی تیم احیا، مرگ حتمی او اعلام شد.

وی تصریح کرد: زمانی که پرستار بخش برای گرفتن نوار قلب پایانی پس از احیا، برای مستندسازی مرگ حتمی به سراغ بیمار می‌رود، ضربان نبض وی را احساس و بازگشت مجدد وی به زندگی را اعلام می‌کند.

به گفته بنایی، این بیمار هم‌اکنون به زندگی عادی بازگشته و ادامه حیات می‌دهد.
استاندارد جهانی عملیات احیا حداکثر 45 دقیقه است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
نجات معجزه آسای یک بیمار پس از مرگ حتمی
نه جانم : فکر کنم اصلا نمرده بوده که بخواد زنده بشه .
بدبخت از همون اول هم زنده بوده
خداراشکر که زنده بگور نشده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟