صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر اقتصاد: نرخ ارز در شرایط فعلی بالاست

البته مسئول تنظیم بازار ارز ، بانک مرکزی است که با توجه به قانون زیر نظر وزیر نیست اما خود نیز در این زمینه پیگیری خواهیم کرد و در جلسه شورای پول و اعتبار به بحث خواهیم گذاشت.
کد خبر: ۲۰۱۶۰۵
| |
2985 بازدید
وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: با شرایط فعلی کشور بویژه درآمدها و ذخایر ارزی نرخ هزار و 300 تومان برای ارز قیمت بالایی است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای حسینی در حاشیه جلسه هیئت دولت افزود: اگر رئیس کل بانک مرکزی بودم سیاست ها را به گونه ای تنظیم می کردم که این نرخ تعدیل شود.

وی افزود: البته مسئول تنظیم بازار ارز ، بانک مرکزی است که با توجه به قانون زیر نظر وزیر نیست اما خود نیز در این زمینه پیگیری خواهیم کرد و در جلسه شورای پول و اعتبار به بحث خواهیم گذاشت.

حسینی گفت: سیاست ما همچنان پیشگیری از نوسانات نرخ ارز است و با توجه به بالا بودن قیمت آن ، باید با استفاده از نیروهای بازار و توافقی که در مدیریت بازار ارز وجود دارد قیمت آن کاهش یابد.

وزیر اقتصاد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قیمت عادلانه ارز چقدر است گفت: در سیاست و علم اقتصاد نمی شود حرف مطلق زد بویژه اینکه قیمت نامناسب ارز به شرایط بازار برمی گردد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی رسانه ها خبری را منتشر کرده اند مبنی بر اینکه هر فرد برای خروج از کشور تنها یک سال می تواند از بانک مرکزی ارز بگیرد، گفت: اطلاعی از چنین بخشنامه ای ندارم اما اگر چنین مسئله ای صحت داشته باشد موافق آن نیستم بویژه اینکه ممکن است فردی بر حسب ضرورت سالی دو بار سفر کند که اگر نرخ ارزی برای آن در نظر گرفته نشود قابل تامل است.

وی افزود: باید جزئیات این بخشنامه را مشاهده کنم و ببینم که پس از آن نظرات مشورتی خود را به رئیس کل بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار اعلام خواهم کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟