صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پالیزدار موقتا آزاد شد

کد خبر: ۲۰۰۷۰۶
| |
4809 بازدید

روزنامه شرق گفت وگوی کوتاهی با مصطفی ترک همدانی، وکیل عباس پالیزدار انجام داده است.

در بخشی از این مصاحبه آمده است:

*موکل اینجانب به دلیل بیماری نمی‌توانست شرایط زندانی بودن را تحمل کند. از همین‌رو تقاضای اعزام به سازمان پزشکی قانونی و بررسی وضعیت جسمانی خود را داده بود.

* مرجع قضایی مربوطه پس از بررسی درخواست موکلم و با عنایت به سوابق قبلی پزشکی او را به سازمان پزشکی قانونی اعزام کرد. ...سازمان پزشکی قانونی با معاینه او گواهی لازم را صادر کرد و به مرجع قضایی مربوطه گزارش داد. ...قاضی اجرای احکام نیز پس از کسب دستور لازم از دادگاه بر حسب وظیفه قانونی و با استناد به ماده 291 قانون آیین دادرسی کیفری اجازه معالجه و تحت‌الحفظ در خارج از زندان را صادر کرد.

* آقای پالیزدار روز گذشته از زندان آزاد شد.

*من گواهی پزشکی قانونی را ندیده‌ام. اما آن‌طور که پالیزدار به من گفتند این گواهی به مدت یک ماه اعتبار دارد و بعد از آن در صورت تایید مجدد قابل تجدید است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟