صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کره جنوبي تظاهرات عليه تجارت آزاد با آمريکا

این توافقنامه تجاری که در سال دو هزار و هفت امضا و سال گذشته اصلاح شد یکی از مسائل مورد اختلاف در مجمع ملی کره شمالی در بحبوحه مخالفت جدی مخالفان دولت بود.
کد خبر: ۲۰۰۳۷۶
| |
2055 بازدید
حدود هزار نفر از مردم کره جنوبی با تجمع در منطقه تجاری سئول در یئویدو Yeouido در اعتراض به تایید توافقنامه تجارت آزاد این کشور با آمریکا در مجمع ملی کره جنوبی اعتراض کردند.

معترضان اعلام کردند این توافقنامه ناعادلانه است و تنها به نفع آمریکاست. معترضان همچنین اقدام دولت و حزب حاکم این کشور را در تصویب این توافقنامه محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری شین‌هوا از سئول، در پی تلاش معترضان برای تظاهرات در مقابل مجمع ملی کره جنوبی ، درگیری میان معترضان و نیروهای پلیس درگرفت.

نیروهای پلیس از ماشین های آب پاش برای متفرق کردن معترضان استفاده کرد. رسانه های کره جنوبی گزارش دادند نیروهای پلیس دهها معترض را که در تلاش برای ورود به مجمع ملی بودند بازداشت کردند.

این توافقنامه تجاری که در سال دو هزار و هفت امضا و سال گذشته اصلاح شد یکی از مسائل مورد اختلاف در مجمع ملی کره شمالی در بحبوحه مخالفت جدی مخالفان دولت بود.

حزب مخالف دموکرات کره جنوبی مذاکره مجدد درباره این توافقنامه را درخواست کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟