هفته دهم لالیگا اسپانیا/در دو بازی پایانی هفته دهم
پیروزی بیلبائو و اسپانول
تیمهای فوتبال آتلتیک بیلبائو و اسپانول در آخرین سری از مسابقات هفته دهم لالیگا به برتری رسیدند.
کد خبر: ۲۰۰۲۷۴
| | 1747 بازدید
به گزارش فارس شب گذشته دو دیدار باقیمانده در شهرهای بارسلونا و بیلبائو انجام شد. در ورزشگاه سان مامس، بیلبائوییها موفق شدند ۳ بر صفر بر آتلتیکومادرید غلبه کنند. فرناندو لیورنته ۶۸، ۷۱ و گایزکا تورکورو پینهدا ۷۵ زننده گلها بودند.
در ورزشگاه کورنلاالپرات جایی که ۱۹ هزار نفر تماشاگر خواهان پیروزی اسپانول، میزبان مسابقه با بتیس بودند، عاقبت به خواسته و میل خویش رسیدند. والتر پانادیانی در دقیقه ۷۵ زننده تک گل پیروزی بخش این مصاف شد.
با انجام این مسابقات لوانته اکنون با ۲۳ امتیاز در صدر جدول است. رئال مادرید با ۲۲ امتیاز و بارسلونا با ۲۱ امتیاز در رده های دوم و سوم قرار گرفته اند.
فردا (شنبه) در ابتدای هفته یازدهم بارسلونا قهرمان فصل گذشته میزبان مایورکا است. رئال مادرید نیز در خانه سوسیداد به میدان خواهد رفت. کاتالانها و کهکشانیها امیدوارند در این مصافها به برتری رسیده تا بتوانند بالاتر از صدرنشین کنونی جای گیرند.
برنامه سایر مسابقات این تاریخ به شرح زیر است:
والنسیا – ختافه
ویارئال – رایو والکانو
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


