سیف الاسلام قذافی وعده انتقام داد

:با وجود اینکه کشورهای غربی بارها مدعی شده بودند که نیرو به لیبی اعزام نکرده اند شماری از نیروهای ویژه انگلیسی و فرانسوی در جستجو و تعقیب سیف الاسلام هستند.
کد خبر: ۱۹۹۶۰۴
| |
24254 بازدید
شبکه خبری صدای روسیه یکشنبه شب گزارش داد که سیف الاسلام، پسر معمر قذافی اعلام کرده است که انتقام خون پدرش را خواهد گرفت.

به گزارش «ایرنا» صدای روسیه افزود‌: سیف الاسلام که اظهاراتش از طریق شبکه تلویزیونی' الرای ' سوریه پخش شد،به هوادارانش تاکید کرد که تصمیم دارد به مبارزات خود ادامه دهد.

بنابر این گزارش،‌یک پایگاه خبری پیشتر گزارش داد که معمر قذافی قدرت را به پسرش واگذار کرده و او را به عنوان فرمانده کل قوا برگزیده بود.

براساس این گزارش برخی منابع خبری گزارش دادند:با وجود اینکه کشورهای غربی بارها مدعی شده بودند که نیرو به لیبی اعزام نکرده اند شماری از نیروهای ویژه انگلیسی و فرانسوی در جستجو و تعقیب سیف الاسلام هستند.
 


اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی