صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

6 اکتبر، آخرين فرصت فيفا به دولت لهستان

کد خبر: ۱۹۹۵۷
| |
1267 بازدید

فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) به دولت لهستان تا ششم اکتبر ماه فعلي فرصت داد تا تشکيلات سابق فدراسيون فوتبال خود را به حالت قبلي بازگرداند .

به گزارش پايگاه اينترنتي الکره، فيفا تاکيد کرد: در صورتي که لهستان در مدت تعيين شده نتواند به وظيفه خود عمل کند شايد تيم ملي فوتبال اين کشور از مسابقات مقدماتي جام جهاني دو هزار و ده آفريقاي جنوبي در اروپا محروم شود و در نخستين اقدام ممکن است بازي تيم ملي لهستان مقابل تيمهاي ملي فوتبال جمهوري چک و اسلوواکي که يازدهم و پانزدهم اين ماه برگزار مي شود لغو شود و لهستان سه بر صفر بازنده اعلام شود.

پس از آنکه دادگاهي در لهستان رئيس فدراسيون فوتبال اين کشور را به علت تخلف و نقض قانون برکنار کرد و رابرت زاولووسکي را به رياست اين فدراسيون برگزيده است، فيفا و يوفا
تاکيد کردند رياست جديد فدراسيون فوتبال لهستان را به رسميت نمي شناسند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟