صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزیر خارجه لبنان:

سفر صالحی به لبنان لغو نشد؛به تعویق افتاد

کد خبر: ۱۹۹۴۸۶
| |
3181 بازدید

وزیر امور خارجه لبنان با اشاره مطالب منتشر شده در رسانه ها درباره سرنوشت امام موسی صدر ، آن را بی اساس دانست.

به گزارش «مهر» به نقل از شبکه المنار، "عدنان منصور" گفت : سفر"علی اکبر صالحی" وزیر امور خارجه ایران به لبنان لغو نشده، بلکه به تعویق افتاده است.

وی افزود: هیئتی لبنانی مرکب از "هیثم جمعه" مدیر کل امور آوارگان و "حسن الشامی" دیروز بیروت را به  مقصد تونس و لیبی ترک کرد.

وزیر امور خارجه لبنان تاکید کرد: همه آنچه تاکنون درباره امام موسی صدر در رسانه ها نوشته و منتشر شده است، بی اساس است ما باید دقیق عمل کنیم و ماموریت هیئت لبنانی حرکت بر اساس واقعیتها است.

منصور بیان کرد: سرهنگ معمر قذافی و دستگاههای امنیتی رژیم وی در طی 33 سال گذشته با پرونده امام موسی صدر به صورت منفی برخورد کردند.

شایان ذکر است که "محمد بشیر الخضار" که به عنوان آخرین دادستان نظامی در رژیم قذافی مشغول به فعالیت بود اخیرا در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط مدعی شده بود امام موسی صدر، موسس جنبش امل و رهبر شیعیان لبنان در آخرین سفری که به لیبی در سال 1978 داشت درگیری لفظی با قذافی پیدا کرد.در این درگیری لفظی امام موسی صدر، قذافی را کافر خواند و این تنشها حتی تا حد درگیری فیزیکی نیز پیش رفت

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟