صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بحران اقتصادی جهان از نگاه پوتین

کد خبر: ۱۹۹۳۹
| |
3362 بازدید

نخست وزير روسيه چهارشنبه اظهار داشت كه "بي‌مسئوليتي" نظام مالي آمريكا عامل و مقصر اصلي در بحران اقتصادي جهاني است.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري اينترفكس، "ولاديمير پوتين" در مصاحبه‌اي اعلام كرد: «هر اتفاقي كه اكنون در فضاي مالي و اقتصادي مي‌افتد از آمريكا آغاز شده است.»
پوتين با اشاره به علت اصلي بحران مالي كنوني گفت: «اين بحران به بي‌مسئوليتي اشخاص خاص مربوط نمي‌شود بلكه مسئوليت‌ناپذيري نظامي كه داعيه رهبري جهان را در سر دارد، مسئول اين نابساماني است.»
كميسيون اروپا نيز با ابراز نگراني از وضعيت بحراني كه در اقتصاد جهاني اتفاق افتاده به تحولات آمريكا چشم‌ دوخته و از كشورهاي عضو اتحاديه همكاري جمعي براي مقابله با اين بحران مالي را خواستار شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟