صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک نماینده: «ورود آقایان ممنوع» نباید اکران می‌شد

یک نماینده مجلس، جلسه غیر علنی مجلس با وزیر را حول محور فیلم های اکران شده در سال های اخیر دانست
کد خبر: ۱۹۹۲۲۹
| |
3095 بازدید
|
۶
فاطمه آلیا، نماینده مجلس در گفت و گو با خبرگزاری سینمای ایران گفت: جلسه غیر علنی امروز مجلس که با حضور وزیر و معاون های وی برگزار شد، در واقع ابلاغ پیام نمایندگان به سید محمد حسینی بود. در برخی موارد مثل ترویج فرهنگ قرآنی از وزیر قدردانی کردیم و در برخی دیگر از موارد مثل برخی از جنبه های سینما انتقاداتی به عملکرد وی وارد بود که آن ها را به او ابلاغ کردیم.

آلیا تصریح کرد: برخی فیلم ها هم مطابق موازین و شعائر انقلاب اسلامی نیست اما اکران عمومی گرفته و در بخش رقابت جشنواره های بزرگ نیز تقدیر می شوند. از جمله این آثار می توان به فیلم «ورود آقایان ممنوع» اشاره کرد. وزیر ارشاد خود یکی از نیروهای متدین و انقلابی جمهوری اسلامی است و عملکرد وی نیز قابل تقدیر است و تنها در مواردی با اصلاح برنامه ها، مشکلات و ابهامات ایجاد شده رفع خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
United States
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
بعد صبح تا شب غصه بخونید که مردم ماهواره نبینند. چرا این فیلم نباید اکران میشد؟ مشکلش چی بوده ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
به نظر ایشون این فیلم چه عیبی داشت
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
United States
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
اوا ...چرا خواهر؟!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟