پیروزی پرگل سربازان امپراطور درژاپن
در جدول جی لیگ کاشیوا ریسول با 62 امتیاز در صدر است و تیمهای گامبا اوزاکا و ناگویا به ترتیب با 60 و 59 امتیاز در تعقیب ریسول می باشند .
کد خبر: ۱۹۹۰۹۱
| | 2999 بازدید
گل- تیم شیمیزو اس پالس در جریان هفته سی ام رقابت های جی لیگ توانست در خانه تیم رده هفدهمی ونتفورت کوفو را با نتیجه پر گل 3-0 شکست دهند . در این دیدار سربازان امپراطور توانستند در دقیقه 36 توسط تاکاگی اولین گل این دیدار را به ثمر برسانند . اما این پایان کار در نیمه اول نبود و شاگردان امپراطور توانستند در دقیقه 45 توسط شینجی اونو به گل دوم دست یابند تا در نیمه او با یک برد قاطع به رختکن بروند . نیمه دوم نیز با برتری نسبی یاران قطبی همراه بود و آن ها توانستند در دقیقه 66 توسط اومای تیر خلاص را به تیم کوفو بزنند و برد خود را قطعی کنند .
شاگردان افشین قطبی صبح امروز توانستند در خانه خود یازدهمین پیروزی فصل خود را جشن بگیرند و با یک پله صعود در رده بندی جدول در مقام هفتم قرار گیرند . تیم شمیزو با این سه امتیاز مجموع امتیازات خود را به عدد 44 رساند تا بالاتر از تیم سانفرانسیس هیروشیما در رده هفتم قرار گیرد . جالب آن است که قطبی و شاگردانش در حال حاضر فقط یک امتیاز با تیم کاشیما آنتلرز رده ششمی اختلاف دارد و بسیار امیدوار هستند تا با کسب حداکثر امتیازات در مسابقات بعدی حداقل مقام ششم فصل قبل خود را تکرار کنند .
در جدول جی لیگ کاشیوا ریسول با 62 امتیاز در صدر است و تیمهای گامبا اوزاکا و ناگویا به ترتیب با 60 و 59 امتیاز در تعقیب ریسول می باشند .
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


