صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ارسلان فتحی‌پور: اجرای ناقص هدفمندی یارانه‌ها قیمت‎ها را افزایش داد

اولین نقص فنی در ماشین هدفمندی یارانه‌ها

کد خبر: ۱۹۹۰۰۱
| |
2821 بازدید
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این‌که افزایش قیمت تخم‌مرغ و فرآورده‌های لبنی از آثار اجرای ناقص قانون هدفمندی یارانه‌ها است، گفت: اجرای ناقص این قانون اختلال‌هایی را در سیستم اقتصادی کشور به وجود آورده است که کاهش تولید یکی از این اختلال‌ها است.

ارسلان فتحی‌پور با بیان این که قانون هدفمندی یارانه‌ها قانون شفاف و صریحی است، گفت: این‌که چرا این قانون به شکل ناقص از سوی دولت اجرا شد را باید مسئولان اجرایی درباره آن توضیح دهند.

نماینده مردم کلیبر، هوراند، خداآفرین و آبش‌احمد در مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس قانون هدفمندی یارانه‌ها در ابتدا قرار بود ۳۰ درصد از درآمدهای حاصل از این قانون به بخش تولید اختصاص یابد که در نهایت این مبلغ با پیشنهاد دولت به ۲۰ درصد کاهش یافت.

وی با بیان این‌که متأسفانه دولت حتی به پیشنهاد خود درباره تخصیص ۲۰ درصد از درآمدهای حاصل از هدفمند کردن یارانه‌ها عمل نکرده است، تصریح کرد: مسئولان اجرایی تا به امروز هیچ نوع کمکی به بخش تولید نکرده‌اند و بخش تولید اعم از صنعت و کشاورزی پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها با آسیب جدی روبه‌برو شده‌اند.

فتحی‌پور ادامه داد: وزیر صنعت، معدن و تجارت باید درباره عدم ارائه بسته حمایتی به بخش تولید پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها پاسخگو باشد.

وی با بیان این‌که آثار اجرای ناقص قانون هدفمندی یارانه‌ها از سوی دولت به تدریج در حال نمایان شدن است، گفت: افزایش بی‌سابقه قیمت تخم‌مرغ و کاهش تولید آن در کشور تنها نمونه کوچکی از اختلال‌هایی است که اجرای ناقص قانون هدفمندی یارانه‌ها در کشور و نظام اقتصادی کشور ایجاد کرده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم تأکید کرد: وضعیتی که برای بازار تخم‌مرغ به وجود آمده است برای بیشتر محصولات کشاورزی و تبدیلی و به ویژه برای فرآورده‌های لبنی که با کاهش شدید تولید روبه‌رو شده‌اند به وجود خواهد آمد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟