صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چرا کسی به فکر سمیه نیست؟!

سميه دختر 13ساله ساكن مشهد در حالي از روز دوشنبه تحت مراقبت بهزيستي قرار گرفت كه بار‌ها از سوي همسايه خود مورد آزار و اذيت قرار گرفته بود و در نهايت به دليل غيبت‌هاي مكرر و پيگيري‌هاي مربيان مدرسه مشخص شد كه او در چه وضعي به سر مي‌برد.
کد خبر: ۱۹۸۴۳۵
| |
3838 بازدید
|
۲

در حالي كه اين قانون با اين ماده وجود دارد، كه بعد از گذشت چند روز، همچنان هيچ سازماني موضوع آزار و اذيت سميه را پيگيري نكرده است. با اين حال «محمود ذوقي» دادستان شهر مشهد در آخرين ساعات روز كاري گذشته در مواجهه با پيگيري‌هاي خبرنگار «اعتماد» گفت: گزارش روزنامه را در مورد كودك‌آزاري اتفاق افتاده پيگيري مي‌كنم.

«تهمينه شكيب»، رييس بهزيستي مشهد بعد از ابراز بي‌اطلاعي از اين حادثه در گفت‌وگو با «اعتماد» اعلام كرد: ما در فرآيند شكايت دخالت نمي‌كنيم و اين موارد به قوه قضاييه و نيروي انتظامي مربوط مي‌شود. يكي از مسوولان نيروي‌انتظامي مشهد هم به «اعتماد» گفت بايد شكايتي از سوي فرد يا سازماني صورت بگيرد تا ما بتوانيم مداخله و افراد خاطي را دستگير كنيم. در اين بين تنها واقعيتي كه اتفاق مي‌افتد اين است كه كساني كه سميه را آزار و اذيت كرده‌اند به راحتي در حال گذران زندگي عادي خود هستند.

سميه دختر 13ساله ساكن مشهد در حالي از روز دوشنبه تحت مراقبت بهزيستي قرار گرفت كه بار‌ها از سوي همسايه خود مورد آزار و اذيت قرار گرفته بود و در نهايت به دليل غيبت‌هاي مكرر و پيگيري‌هاي مربيان مدرسه مشخص شد كه او در چه وضعي به سر مي‌برد.

مربيان مدرسه بعد از بررسي‌ها و مراجعه به خانه سميه و باخبر شدن از احوال او با اورژانس اجتماعي (123) تماس گرفتند و مراتب را به آنها اطلاع دادند. سميه، در حالي بر اثر شدت آسيب‌هاي وارده توسط اورژانس اجتماعي مشهد به مركز مداخله شماره يك اين شهر انتقال پيدا كرد كه هيچ نهاد و سيستم حمايتي در زمان مورد نياز از او حمايت نكرده بود.

به گفته مدير مدرسه، سميه قبلا هم توسط اين همسايه مورد اذيت و آزار قرار گرفته بود و خانواده‌اش نيز از اين جريان باخبر بودند. تا اينكه چند روز پيش مادر سميه به دليل اعتياد دوباره به شيشه توسط ماموران پليس به زندان منتقل شد، در اين حين پدرش هم برادر و خواهر كوچك‌تر او را با خود به محل كارش مي‌برد و به دليل اينكه سميه قبلا هم مورد اذيت و آزار همسايه قرار گرفته بود او را در خانه رها كرده بود. سميه كه در اين مدت تك و تنها در خانه بوده است، بارها توسط همسايه، باجناق او و افرادي كه به آن خانه رفت و آمد داشته‌اند مورد اذيت و آزار قرار مي‌گيرد.

چه كسي شكايت مي‌كند؟

اسماعيل پدر سميه درباره شكايت از همسايه خود گفت: «به دليل كار زياد نمي‌توانم شكايت كنم. محل كارم از خانه‌ام فاصله زيادي دارد و من هفته‌يي يك شب مي‌توانم به خانواده‌ام سر بزنم. اگر سر كار نروم، صاحب كار اخراجم مي‌كند. در اين صورت چه كسي مي‌تواند خرج خانه و شكم ديگر بچه‌هايم را بدهد.»

مدير مدرسه هم درباره اعلام شكايت گفت: بايد ابتدا با مشاور حقوقي سازمان صحبت كنيم تا معلوم شود تا چه حدي مي‌توانيم ماجرا را پيگيري كنيم.

به گفته اين مدير مدرسه، پدر سميه مي‌خواهد تا چند روز ديگر شكايت كند كه اگر او اين كار را انجام دهد ما بطور كامل از او حمايت مي‌كنيم و حتي وكيل در اختيارش مي‌گذاريم.
 
در نهايت اگر او شكايت نكرد ما موضوع را پيگيري مي‌كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
حبیبی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
ما تا کی شاهد این ظلم و تعدی ها باشیم چرا نمایندگان مجلس که نماینده همین مردم هستند فکری برای تغییرات قانون انجام دهند اگر انسان کسی و یا پشتیبانی نداشته باشد باید حق اش پایمال گرددو مظلومانه زندگی کند. در قوانین بازنگری نشود این مشکلات بخصوص در مورد زنان تکرار خواهد شد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟