صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

2 تذکر بودجه‌ای مجلس ‌به رئیس‌جمهور

کد خبر: ۱۹۸۲۲۶
| |
1667 بازدید
نائب رئیس مجلس گفت که تاکنون دو بار به رئیس جمهور در مورد تقدیم به موقع بودجه تذکر داده‌ایم.

به گزارش فارس، محمدرضا خباز نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه طی تذکری شفاهی در صحن علنی مجلس اظهار داشت: امسال بعد از 84 روز تاخیر که بودجه به مجلس تقدیم شد، برای اولین بار بودجه در سال بعد یعنی در سال 90 به تصویب درآمد.

وی افزود: هنوز اعتبارات بسیار مهم و ضروری هم ابلاغ نشده؛ اعتبارات خشکسالی و اعتباراتی که برای شهرهایی که 15 سال است، با این مشکل مواجهند و مردم اکثریت روستاهای خود را برای آب شرب با تانکر پوشش می‌دهند، از محصول کشاورزی محروم شدند.

خباز با بیان اینکه دام و طیور بسیاری از مردم بر اثر خشکسالی از بین رفته است، گفت: تنها امید مردم به زعفران است؛ قرار شده دولت با چند تانکر آبرسانی برای این محصول را انجام دهد.

نماینده کاشمر اظهار داشت: باید از دولت بخواهیم که اعتبارات را ابلاغ کند‌ چرا‌که چیزی از سال باقی نمانده است.

این نماینده مجلس افزود: نوشدارو بعد از مرگ سهراب فایده‌ای ندارد لذا باید برای کشاورزان و دامداران که از هستی ساقط شده‌اند، چاره‌اندیشی کرد.

خباز خاطرنشان کرد: برخی نقاط کشور سردسیر هستند و اگر تا یک ماه دیگر به آنها اعتبار داده نشود، سردسیری باعث می‌شود نتواند پروژه‌های خود را به سرانجام برسانند.

سیدشهاب‌الدین صدر در پاسخ به تذکر خباز گفت: در مورد تاخیری که سال گذشته اتفاق افتاد، در هیئت رئیسه بحث مفصلی انجام شد و تاکنون دونوبت باتوجه به مصوبه هیئت رئیسه به رئیس جمهور موضوع را منعکس کردیم تا هم بر اساس قانون اساسی و هم بر اساس آئین‌نامه مجلس به نحوی لایحه بودجه را آماده کنند تا 15 آذر ماه تقدیم مجلس شود.

وی افزود: خوشبختانه بر اساس دستور رئیس جمهور ستاد مربوط به تنظیم بودجه با سرعت در حال انجام کار است و انشاءالله تا تاریخ مقرر بودجه تقدیم مجلس می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟